Neler Yeni

CS2 Neden böyle oldu?

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
Cs2 çıktığından beri oyun çok tuhaf gelmeye başladı tamam anlıyorum oyun yeni çıktı ve ilk 1-2 yıl hatalar buglar ve benzeri şeyler olmasını anlayabilirim ama sanki oyun artık eski Cs değil gibi geliyor mesela biraz önce iki maç girdim ve ikisinide kaybettim sanki karşıdaki herkes hile gibi geliyor. Ben normalde günlük 1-2 saat maç girmeden önce ısınan biriyim ama artık ne kadar ısınırsam ısınıyım mermiler gitmiyor gibi cros adamın kafasına oturmuyor gibi eskiden böyle olmazdı go zamanı oyun daha kolaydı sanki eskiye göre daha damı zorlaştı yada ben mi artık oynayamıyorum bilmiyorum :D ama artık oyun oynanmaz bir kıvamda olduğunu hissetmeye başladım.

CharlesPolat

80+ Bronze
Hile gelme olasılığı oluyor en iyisi faceit oyna hem hile yok hem de kendini geliştirirsin oynayarak

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hile gelme olasılığı oluyor en iyisi faceit oyna hem hile yok hem de kendini geliştirirsin oynayarak
Ama hocam yani sencede oyunun kendi sunucularında oynayamamak garip değilmi?
Başka bir uygulamaya ihtiyaç duymak yanlış gibi geliyor.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Alperen Yılmaz
Cs2 çıktığından beri oyun çok tuhaf gelmeye başladı tamam anlıyorum oyun yeni çıktı ve ilk 1-2 yıl hatalar buglar ve benzeri şeyler olmasını anlayabilirim ama sanki oyun artık eski Cs değil gibi geliyor mesela biraz önce iki maç girdim ve ikisinide kaybettim sanki karşıdaki herkes hile gibi geliyor. Ben normalde günlük 1-2 saat maç girmeden önce ısınan biriyim ama artık ne kadar ısınırsam ısınıyım mermiler gitmiyor gibi cros adamın kafasına oturmuyor gibi eskiden böyle olmazdı go zamanı oyun daha kolaydı sanki eskiye göre daha damı zorlaştı yada ben mi artık oynayamıyorum bilmiyorum :D ama artık oyun oynanmaz bir kıvamda olduğunu hissetmeye başladım.
İlk başta çıkan csgo da böyleydi bi süre sabretmek lazım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,593
İsim
kadir
İlk geçişte böyle hissetmen doğal zamanla alışıyorsun aynı şeyleri ben de yaşadım, özellikle aim konusunu. CS2 çoğu konuda çok daha iyi GO'ya göre.

CharlesPolat

80+ Bronze
Ben hile harici sorunla karşılaşmadım hatta biraz daha oyun oturmuş gibi biraz alışma meselesi hocam

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kesinlikle başka çözüm yok. Faceit girip üstüne Premium alırsan hile gelme olasılığı çok düşük gelse bile kısa sürede banlanıyor ve giden puanın geri geliyor. sadece hile değil smurf dahil banlanıyor. Ve faceit de identity doğrulaması var kimlik ve faceid ile doğrulama yapıyorsun hesabını. Buda senin smurf hesap yan hesap ve hile açmaya caydıran bir sistem.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
İlk geçişte böyle hissetmen doğal zamanla alışıyorsun aynı şeyleri ben de yaşadım, özellikle aim konusunu. CS2 çoğu konuda çok daha iyi GO'ya göre.
Hocam ben cs2 çıktığından beri oynuyorum açıkçası aslında sorun ısınma değilde artık bazı şeyler yanlış gibi geliyor yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,309
İsim
a l p e r
B*k gibi oyun diyorum. csgo bundan 1000 kat daha iyi. Cs2nin sadece haftalık drop seçme olayı güzel başka hiç iyi bir yanı yoktur.

Ekler

• IMG_6717.png
    IMG_6717.png
    1 MB · Hit: 53

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
Kesinlikle başka çözüm yok. Faceit girip üstüne Premium alırsan hile gelme olasılığı çok düşük gelse bile kısa sürede banlanıyor ve giden puanın geri geliyor. sadece hile değil smurf dahil banlanıyor. Ve faceit de identity doğrulaması var kimlik ve faceid ile doğrulama yapıyorsun hesabını. Buda senin smurf hesap yan hesap ve hile açmaya caydıran bir sistem.
Aslında faceite geçmek istiyorum ama Cs deki rank kasma hissini vermiyor ya bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

B*k gibi oyun diyorum. csgo bundan 1000 kat daha iyi. Cs2nin sadece haftalık drop seçme olayı güzel başka hiç iyi bir yanı yoktur.
Yani hocam bok gibi değilde hala düzeltilmesi gereken çok şey var gibi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Burak
CS go ve CS 2 bol bol hile var kendi takımına yada karşıya illaki her maç geliyor ben bu durumdan çok sıkıldım faceit tercih edilebilir en azından hile olmadığı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,309
İsim
a l p e r
Aslında faceite geçmek istiyorum ama Cs deki rank kasma hissini vermiyor ya bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hocam bok gibi değilde hala düzeltilmesi gereken çok şey var gibi
Vuruş hissi sıfır. Gecikmeden lagdan bahsetmiyorum. Rank sistemi mirage 100 win tek keleşim daha. Premier desen 25 üstü ful hile. Her daim csgo daha iyi.

oyunun ciddiyeti kalmadı
-silah iade
-bombalama alanını kırmızı çizgiyle çizmek
-13 round
Bebe oyununa döndü iyice

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,945
Üyeler
170,281