Neler Yeni

CS2 Neden böyle oldu?

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
CS go ve CS 2 bol bol hile var kendi takımına yada karşıya illaki her maç geliyor ben bu durumdan çok sıkıldım faceit tercih edilebilir en azından hile olmadığı için
Evet galiba gerçekten faceite geçme zamanı gelmiş gibi duruyor artık

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Vuruş hissi sıfır. Gecikmeden lagdan bahsetmiyorum. Rank sistemi mirage 100 win tek keleşim daha. Premier desen 25 üstü ful hile. Her daim csgo daha iyi.

oyunun ciddiyeti kalmadı
-silah iade
-bombalama alanını kırmızı çizgiyle çizmek
-13 round
Bebe oyununa döndü iyice
Sen oynama kardeşim, oyun çok iyileştirildi. Beğenmiyorsan başka oyun oynayabilirsin.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
Vuruş hissi sıfır. Gecikmeden lagdan bahsetmiyorum. Rank sistemi mirage 100 win tek keleşim daha. Premier desen 25 üstü ful hile. Her daim csgo daha iyi.

oyunun ciddiyeti kalmadı
-silah iade
-13 round
Bebe oyununa döndü iyice
Aslında evet öyle düşündüğüm zaman bende mirage de 300 winim var ama nedense nova 1-2 nin üstüne çıkamıyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Burak
Evet galiba gerçekten faceite geçme zamanı gelmiş gibi duruyor artık
Faceit oyundaki leveline etki ediyor ama rankına etki etmiyor diye hatırlıyorum gene fena değil bence faceit kasılır bence. Hem legal uygulama yasakta değil.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
Sen oynama kardeşim, oyun çok iyileştirildi. Beğenmiyorsan başka oyun oynayabilirsin.
Hocam aslında arkadaş yanlış bir şey demiyor dedikleri doğru ve ne yazikki bu sorunlar adamı çok sinir ediyor ve anladığım kadarıyla arkadaşın azda bi geçmişi yok sinirlenmekte haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

levele etki ediyormuydu ben onuda etkilemiyor diye biliyordum eğer level kasılıyorsa ozm faceite girilir

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam aslında arkadaş yanlış bir şey demiyor dedikleri doğru ve ne yazikki bu sorunlar adamı çok sinir ediyor ve anladığım kadarıyla arkadaşın azda bi geçmişi yok sinirlenmekte haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

levele etki ediyormuydu ben onuda etkilemiyor diye biliyordum eğer level kasılıyorsa ozm faceite girilir
Arkadaşı aşağılamak için yazmıyorum ama csgo zamanında da cs2 de de faceit ile devam ediyorum. Faceit in son hamleleri o kadar iyi bir hale getirdi ki oyunu oynarken herkesin becerisine göre oynadığını biliyorsun. Tabi ben premium oynuyorum bunu belirtmem gerek. Eskiden mermi içinden geçiyordu, şuan o durumlar büyük ölçüde giderildi. Şimdi adam keleş rank faceitte karşılığı 2 level max 3 level. Aslında kendisi düşük eloda ama çıkabilir sadece yanlış yerde zaman harcıyor.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal
Arkadaşı aşağılamak için yazmıyorum ama csgo zamanında da cs2 de de faceit ile devam ediyorum. Faceit in son hamleleri o kadar iyi bir hale getirdi ki oyunu oynarken herkesin becerisine göre oynadığını biliyorsun. Tabi ben premium oynuyorum bunu belirtmem gerek. Eskiden mermi içinden geçiyordu, şuan o durumlar büyük ölçüde giderildi. Şimdi adam keleş rank faceitte karşılığı 2 level max 3 level. Aslında kendisi düşük eloda ama çıkabilir sadece yanlış yerde zaman harcıyor.
Evet aslında senin dediğinde doğru benim girmeme sebebim level kasamıyor olmamızdı eğer yukarıda arkadaşın belirttiği gibi level kasabiliyorsak ozaman net bir şekilde faceite geçilebilir kendini geliştirmek ve daha rahat bir oyun deneyimi için

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efehan Tutal

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Ali Mert Okuducu

oyunun ciddiyeti kalmadı
-silah iade
-13 round
Bebe oyununa döndü iyice
Bence de tam tersi böyle daha iyi oldu. 16 round gereksiz uzundu. Csgonun tek özlediğim yönü spray. Onun harici cs2 daha iyi bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Reyz
Hocam gene Cs ye göre daha azdır Cs de şuan bence 10 maçtan 6-7 sinde hile geliyor gibi hissettiriyor faceite gene daha azdır bence
Tabi ki az yine de faceit oynanır bence
Yaza doğru pre almayı düşünüyorum

oEnesQlf

80+ Silver

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Severek oynadığım bir oyun ama bırakacağım. Bu hitbox sorunları hile sorunları devam ettiği sürece sadece kanser olabilirsiniz. Oyunun pek bir esprisi kalmadı benim için, piyasa da CS'yi ikiye katlayacak çok fazla oyun var, bi şans vermek lazım.

Top Bottom