claretredblack
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Uygunsuz içerik
- Bütçe
- 500
Cs2 için 15 20 günü kalmış neverlose kekini satan var mı varsa ulaşırsa sevinirim
sakin ol dostum suç işlemiyoruz kek soruyoruz şurdaAnana bacına girmeden millet kaybol burdan dostum.
Hİle mi soruyor bu **Anana bacına girmeden millet kaybol burdan dostum.
hile degil dostum kek arıyorum.Hİle mi soruyor bu **
evtHİle mi soruyor bu **
Kekini pre aldırmadığım arkadaş yüzunden hilelerin mantığını cözdük hangi delikten çıktıysan geri dönhile degil dostum kek arıyorum.
Dostum cs2 keksiz oynanmıyor şu anda prime 20K üstü herkeste kek var adam ct baseden t base vuruyor bana niye kızıyorsun.Kekini pre aldırmadığım arkadaş yüzunden hilelerin mantığını cözdük hangi delikten çıktıysan geri dön
Anneni hoplata hoplata skym. Eğer bu konuları adminler kapamazsa onlara da iki çift lafım olacak : DCs2 için 15 20 günü kalmış neverlose kekini satan var mı varsa ulaşırsa sevinirim
Premier girme ozaman kanka hile açacak kadar düştüysen oda senin embesilliğinDostum cs2 keksiz oynanmıyor şu anda prime 20K üstü herkeste kek var adam ct baseden t base vuruyor bana niye kızıyorsun.
Millet yapıyor diye sen yapmak zorunda mısın *** ergen bebeği. Git faceit gir.Dostum cs2 keksiz oynanmıyor şu anda prime 20K üstü herkeste kek var adam ct baseden t base vuruyor bana niye kızıyorsun.