Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,608
bugünki 1.8 gb lik güncellemmeden sonra fps im düzeldi benim csgo ile hemen hemen aynı alıyorum kontrol edebilirsiniz ayarlarım ayni.
Drop yoktu bende sık sık 100 un altına düşüyordu fps şuan 150 altı görmedim hiç.droplar tamamen düzeldi mi hocam? en çok o canımı sıkıyordu
inşallah cs go daki özellikleride getirirler silahı sol ele alma vb.bugünki 1.8 gb lik güncellemmeden sonra fps im düzeldi benim csgo ile hemen hemen aynı alıyorum kontrol edebilirsiniz ayarlarım ayni.
Bende onu bekliyordum sağ el oynaya oynaya alıştım 1 haftadainşallah cs go daki özellikleride getirirler silahı sol ele alma vb.
CSGO'da herkes sol el ile oynuyormuş herhalde bu kadar söyleyen olduğuna göre ben bile solak olmama rahmen sağ ile oynuyorum alışkanlık herhaldeBende onu bekliyordum sağ el oynaya oynaya alıştım 1 haftada
Bu kadar uzun sürmesi bana normal gelmedi çünkü çok basit bir şey yani bi sol ele atma komutunu aktarcaklar açaba cidden kaldırdılar mı kötü yanımı vardı yoksa unutular mı o konu düşünceliinşallah cs go daki özellikleride getirirler silahı sol ele alma vb.
Vardı zaten de kalkınca celallendi hepsi ben zevki sol el oynuyordum sağ el çok garip geldi ilk başta.CSGO'da herkes sol el ile oynuyormuş herhalde bu kadar söyleyen olduğuna göre ben bile solak olmama rahmen sağ ile oynuyorum alışkanlık herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar uzun sürmesi bana normal gelmedi çünkü çok basit bir şey yani bi sol ele atma komutunu aktarcaklar açaba cidden kaldırdılar mı kötü yanımı vardı yoksa unutular mı o konu düşünceli
Unutmak biraz ütopik bence es geçtiler herkes mail atsa bence ustune düşerler.CSGO'da herkes sol el ile oynuyormuş herhalde bu kadar söyleyen olduğuna göre ben bile solak olmama rahmen sağ ile oynuyorum alışkanlık herhalde
Bu kadar uzun sürmesi bana normal gelmedi çünkü çok basit bir şey yani bi sol ele atma komutunu aktarcaklar açaba cidden kaldırdılar mı kötü yanımı vardı yoksa unutular mı o konu düşünceli
CSGO'da herkes sol el ile oynuyormuş herhalde bu kadar söyleyen olduğuna göre ben bile solak olmama rahmen sağ ile oynuyorum alışkanlık herhalde
karakterin gölgeleri sıkıntı çıkarıyor olabilirVardı zaten de kalkınca celallendi hepsi ben zevki sol el oynuyordum sağ el çok garip geldi ilk başta.
Unutmak biraz ütopik bence es geçtiler herkes mail atsa bence ustune düşerler.
Mantıklı.karakterin gölgeleri sıkıntı çıkarıyor olabilir
Drop sorunu 2. güncellemeden sonra düzelmişti. Optimizasyonda hazır o zaman. Ben de bir test edeyim.bugünki 1.8 gb lik güncellemmeden sonra fps im düzeldi benim csgo ile hemen hemen aynı alıyorum kontrol edebilirsiniz ayarlarım ayni.