Neler Yeni

CS2 Oynamak İçin Hangi Sistem Daha İyi?

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Can
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

20.000 TL bütçe mevcut. Sadece akıcı bir “CS2” oynamak istiyorum. 240 Hz monitörüm var. Bu kapsamda aşağıda 2 adet giriş seviye sistem buldum. İkisinin de ekran kartının ısınma problemi olduğu belirtiliyor. Sizce bu sistemlerden birini tercih ederek almalı mıyım? Yoksa maaş zammı olacak olan Şubat ayını beklemeli miyim? Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

1. Sistem özellikleri:
18.999 TL
IMG_5716.jpeg

2. Sistem:
19.999 TL
IMG_5717.jpeg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tunahan Özler

20.000 TL bütçe mevcut. Sadece akıcı bir “CS2” oynamak istiyorum. 240 Hz monitörüm var. Bu kapsamda aşağıda 2 adet giriş seviye sistem buldum. İkisinin de ekran kartının ısınma problemi olduğu belirtiliyor. Sizce bu sistemlerden birini tercih ederek almalı mıyım? Yoksa maaş zammı olacak olan Şubat ayını beklemeli miyim? Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

1. Sistem özellikleri:
18.999 TL
Alıntıyı görüntüle

2. Sistem:
19.999 TL
Alıntıyı görüntüle
2. daha iyi diye yorumladım.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi

1. Sistem özellikleri:
18.999 TL
Alıntıyı görüntüle

2. Sistem:
19.999 TL
Alıntıyı görüntüle
İkiside aşağı yukarı aynı sistemler hatta aynı performansı verecek sistemler neredeyse ama windforce soğutması kötü diyorlardı o yüzden 2. Sistem daha mantıklı olabilir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alttaki daha iyi. Güç kaynağını değiştirip alttakini al. Seçenekleri atarsan hangisini seçmen gerekiyor söylerim

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes
İkiside aşağı yukarı aynı sistemler hatta aynı performansı verecek sistemler neredeyse ama windforce soğutması kötü diyorlardı o yüzden 2. Sistem daha mantıklı olabilir
Ventus da kötü.Ama sanırım Windforcedan iyi.Kabaca aralarında çok ciddi farklar olmayacak hocam.Belki 1-2 derece.Fakat daha büyük bir problem var hocam.Sistemlerdeki güç kaynakları pek güvendiğimiz markalardan değil.Yarın bi gün sorun çıkarabilir ve tüm sistemi etkileyebilir.Hoş olmaz yani.Özelleştime seçeneği var mı sistemlerde ?

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alttaki daha iyi. Güç kaynağını değiştirip alttakini al. Seçenekleri atarsan hangisini seçmen gerekiyor söylerim

Ventus da kötü.Ama sanırım Windforcedan iyi.Kabaca aralarında çok ciddi farklar olmayacak hocam.Belki 1-2 derece.Fakat daha büyük bir problem var hocam.Sistemlerdeki güç kaynakları pek güvendiğimiz markalardan değil.Yarın bi gün sorun çıkarabilir ve tüm sistemi etkileyebilir.Hoş olmaz yani.Özelleştime seçeneği var mı sistemlerde ?

İlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Güç kaynağı için seçenekleri aşağıya iletiyorum.

1. Sistem kasa-psu özelleştirme:
IMG_5719.jpeg

2. Sistem kasa-psu özelleştirme:
IMG_5718.jpeg

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Ya zaten sistemler çok kötü parça kalitesi olarak anakartlar a serisi psu çok güvenilmiyor ekran kartları iyi soğutmuyor ikisini de tercih eder miydim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Güç kaynağı için seçenekleri aşağıya iletiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
1. Sistemi vento yapabilirsin

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bence 1. Sistemi vento yap al ya ya da bugün 4 de itopya indirimleri var onlara da bak

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya zaten sistemler çok kötü parça kalitesi olarak anakartlar a serisi psu çok güvenilmiyor ekran kartları iyi soğutmuyor ikisini de tercih eder miydim bilmiyorum

1. Sistemi vento yapabilirsin

Bence 1. Sistemi vento yap al ya ya da bugün 4 de itopya indirimleri var onlara da bak

Hocam sistemler parça olarak kötü ise almak zorunda değilim. Bekleyebilirim.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Bilgi
Hocam sistemler parça olarak kötü ise almak zorunda değilim. Bekleyebilirim.
En azından bugün 4 e kadar bekle itopyanın çarşamba günleri oluyor ona bi bak kafana yatan sistem olursa al direk zaten stok hemen biter

Millet çok çabuk alıyor

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri