Leaden_Viever
80+ Bronze
haklısın bu aradaı am akp li cidden akp liyim çünkü karşısında sürekli saçmalayan ve koltuğa en kaliteli japonla yapıştırılmış kk var
haklısın bu aradaı am akp li cidden akp liyim çünkü karşısında sürekli saçmalayan ve koltuğa en kaliteli japonla yapıştırılmış kk var
la gece gece nerden çıktın sen adam gülsün diye espiri yaptım orda yorumu yazan gülüyo başkası atlıyo ortayabu forumu R.T.E. yönetmiyor moderatör akpli ise o zaman işler değişir![]()
atakanın abicim beni bi sal şeyini atcam artık ha piskolojim bozuldu artık önce bi tavırla şey yapıyo sonra gülüyobu forumu R.T.E. yönetmiyor moderatör akpli ise o zaman işler değişir![]()
beyler ben disable yapmaya çalışıyorum otomotik tekrar enabled yapıyor nasıl çözücem onu ?Arkadaşlar merhaba, eğer AMD ekran kartınız varsa kesinlikle "Rodeon Anti Lag-Gecikme Önleme" ayarını KAPALI tutun! CS2'de VAC BAN yiyebilirsiniz! Counter Strike resmi Twitter sayfasından uyarı geldi!
Alıntıyı görüntüle
Yav konuyu CS2'den nasıl siyasete getirdiniz
Hangi driverdasın?Arkadaşlar merhaba, eğer AMD ekran kartınız varsa kesinlikle "Rodeon Anti Lag-Gecikme Önleme" ayarını KAPALI tutun! CS2'de VAC BAN yiyebilirsiniz! Counter Strike resmi Twitter sayfasından uyarı geldi!
Alıntıyı görüntüle
Harbi bak. İyi fikir. İleride eğer yapıştırıcı firması kurarsam reklamını şöyle yapacağım:ı am akp li cidden akp liyim çünkü karşısında sürekli saçmalayan ve koltuğa en kaliteli japonla yapıştırılmış kk var
hocam aklıma bir şey daha geldi ofis koltuğu reklamıHarbi bak. İyi fikir. İleride eğer yapıştırıcı firması kurarsam reklamını şöyle yapacağım:
"Can Yapıştırıcı, o kadar sağlam ki 10 seçim kaybetmesine rağmen KK kalkamadı"
Arkadaşlar merhaba, eğer AMD ekran kartınız varsa kesinlikle "Rodeon Anti Lag-Gecikme Önleme" ayarını KAPALI tutun! CS2'de VAC BAN yiyebilirsiniz! Counter Strike resmi Twitter sayfasından uyarı geldi!
Alıntıyı görüntüle
Nvıdıa da oyunun ayarlar kısmında açıp kapanıyor AMD de driver dan.NVIDIA'da bu olay yok muydu onuda kulanmayın ne olur olmaz.
İnan bu cümleyi söyleyecektimO kadar hile var oyunda onları algılamaz, gidip Anti Lag'i bulmuş![]()