LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Midem bulandı o kadar kötü.
R5 3600 GTX1050Tİ a sahibim. Unlost fps arttırma taktiğini uygularsam muhtemelen rahat oynarımUnlost "Optimize edildi artık yine cs:go ile aynı fps'i alacaksınız" diyordu.
dust 2 de 150 200 fps alıyorum valla garipR5 3600 GTX1050Tİ a sahibim. Unlost fps arttırma taktiğini uygularsam muhtemelen rahat oynarım
Bu optimizasyonla zor.R5 3600 GTX1050Tİ a sahibim. Unlost fps arttırma taktiğini uygularsam muhtemelen rahat oynarım
Yeni pc aldım hocam kaç fps aldığımı nereden öğrenebilirim amd işlemci amd ekran kartı varŞuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon
Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
aga oyun ben de mi çok fps düşürdü? normal cs go 350-400 fps arası alırken şimdi 120-150 alıyorum ve ek olarak fps drop giriyor.(hem düşük ayarlarda hem yüksek ayarlarda böyle, düşük ayarlarda fps biraz daha artıyor fakat bu sefer oyun patates grafik oluyor)Şuanda çoğu kişiye cs2 gelmesiyle beraber fps değerlerini merak ettim sizce minimum hangi bilgisayarlar oynuyabilicek şuanda tam çıkmadı tabikide iyileştirmeler olur ama şuanki haliyle sizce nasıl optimizasyon
Örnek: Ryzen 5600 kulanıyorum rtx 2060 var fpsim şu kadar ve yorum falan olabilir işte.
Aynı zamanda yorumlarınızıda bekliyorum.
Artık erkan kartı da önemli %80 gpu kullanımı var.aga oyun ben de mi çok fps düşürdü? normal cs go 350-400 fps arası alırken şimdi 120-150 alıyorum ve ek olarak fps drop giriyor.(hem düşük ayarlarda hem yüksek ayarlarda böyle, düşük ayarlarda fps biraz daha artıyor fakat bu sefer oyun patates grafik oluyor)
6500xt ekran kartı
5600 işlemci
16gb ram
(soğutmam yeterli, genel olarak fps oyunlarında bilgisayar 350fps altı görmez, valoyu 400fpsle oynuyorum.