CS2 oyun içi fps drop ve çökmeler

1caagri

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar arkadaşlar cs2 oynarken tab’a bastığımda fps drop yiyorum 30fpse kadar düşüyor, son adamı vurduğumda yine fps drop yiyorum, oyun bittikten sonra ana menüye geçerken oyun donuyor ve 5 dakika boyunca valve ekranında takılı kalıp görüntü bozuluyor. Sistemim;
Rtx 4060 8gb
Ryzen 5 5600
ddr4 16gb ram
Normalde 280-300 fps alıyorum

Arkadaş nvidia control panelinden cs2yi kaliteden full performansa çekmiş

Aynen aga yaa, o ayarı oynamamak gerekiyor. Bende benzer olayı valoda yaşamıştım. Amd driver panelinden yaptığım ayar sonucu 😀😃😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1080p sistemimi ordan 4k ayarlamıştım bilmediğim dönemlerde. :D

Nvdia ve cs2 ayarlarının ekran görüntüsünü at ve steamden cs2 ye sağ tıkla özellikler bölümünden dosya doğrulaması yap ve bu drop ne zamandır var

Nvdia ve cs2 ayarlarının ekran görüntüsünü at ve steamden cs2 ye sağ tıkla özellikler bölümünden dosya doğrulaması yap ve bu drop ne zamandır var
1 aydır varmış bir de nvidia ayarları yapmadan önce de fps drop çökme varmış

1-2 aydır aynı durumdan müzdaribim normal fps 200-300 civarında seyrederken aniden fps drobu giriyor ve sinir ediyor insanı, sıcaklıklarda gayet iyi ayarları falan düşürdüm yine aynı, Nvidia kontrol panelinden hangi ayarı düzeltmek gerekiyor ? yaptınız mı

Nvidia kontrol panelinden cs2ye gelip oyunu kaliteden komple performansa çekmiş ama sonrasında oyun içinden ayar yapmasına rağmen hâlâ aynı kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,272
Üyeler
173,789
Son üye
White Tyson
Geri