Neler Yeni

Cs2 oyuncusuyum e spora adım atmak istiyorum monitör önerir misiniz? f/p

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
IPS ve VA panellerden kaç. İsterse Fast IPS olsun yine de kaç. Alacağın tek monitör Zowie olmalı. Bütçeni artırabilirsen XL2546X ile yola çıkabilirsin. Bütçemi artıramam dersen öneri yapamayacağım maalesef.

Nicodoz

80+
Bi bitmediniz kanka o muhabbet eskidendi. Fast IPS denen olay çıktı artık. Eskiden IPS monitörlerde düşük tepkime hızlarına ulaşılamadığı için o muhabbet yapılıyordu. Artık çok düşük tepkime hızlarına ve yüksek hzlere çıkıyor IPS monitörler de. Dolayısıyla o dediğin anlamsız artık.
0.1 gtg ye ulaşan IPS ler mevcut.
Kaldı ki o ms ten sonra isterse 0.000000001 olsun ne sen fark edebilirsin ne de oyunun istemcisi algılar o farkı.
Doğru bro helal.Bana 2 tane İPS kullanan espor oyuncusu göster bekliyorum.Çok biliyonuz varya.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Onur
Doğru bro helal.Bana 2 tane İPS kullanan espor oyuncusu göster bekliyorum.Çok biliyonuz varya.
O dediğin hz den dolayı. MS ile alakası yok durumun.

Asus ROG Swift Pro PG248QP​

kullanılıyor TN panel monitör. Ms e bak ıps ile aynı. Bunun olayı hz si çok yüksek 540 hz olması.
Bunu desen tamam diyecem ms ms ile tutturuyorsunuz. 540 hz e de ipslerde oc ile dahi ulaşılamıyor şu an. Yoksa haklısın TN tercih edilmeli.

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
ikinci el olsa da benq al
Mesaj otomatik birleştirildi:

elo kaç bu arada?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Emre
Fast ips veya tn panel monitör alman lazım bunlarda bütçene pek uymadığı için ikinci ele yönelmelisin

Top Bottom