Her map için 10 maç win alman gerekmekte sanırım normal rekabetçi için.seçkinim var ama normal rekabetçi oynuyorum hocam
csgoda'da öyle miydi hocam ben direkt 10 maç kazanınca açılıyor zannetmiştim baya maç kazandım açılmadı çünküSeçkin map için olan o belirlenmeyen. Seçkinde kazanırsan istediği kadar puanın belli olur. Diğer standart rekabetçide haritaya göre rank açılıyor 10 maçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her map için 10 maç win alman gerekmekte sanırım normal rekabetçi için.
Seçkin derken ondan bahsetmemiştim, Premier Competitive modundan bahsettim. Böyle dediğine göre yüksek ihtimal sen normal kendin manuel olarak harita seçtiğin klasik rekabetçiyi oynuyorsun. Orada her haritada 10 win alıp ona göre tek tek rütbe açman gerek.seçkinim var ama normal rekabetçi oynuyorum hocam
seçkinin tüm maplar için bir adet rankı var ama rekabetçi modunda her mapin kendine özel bir mapi varBahsettiğin şey seçkin oyun modu için mi geçerli yoksa haritalara özel rütbesi olan normal düz rekabetçi oyun modu için mi?
Seçkin olarak gireceksin rekabetçi değil.Selamlar , cs2 çıktığından beri yaklaşık 30 maç attım 20 tanesini kazanmama rağmen halen 5 maç kazan 7 maç kazan vs yazıyor hep değişiyor ama rekabetçi rankım gelmiyor nedenini bilen varmı?
CS2'de geldi bu özellik. Ben seçkin modunu sevmiyorum şahsen. Ama mecbur rank için oynayacaz. CS GO'da rekabetçi de girsen rank veriyordu.csgoda'da öyle miydi hocam ben direkt 10 maç kazanınca açılıyor zannetmiştim baya maç kazandım açılmadı çünkü