CS2 seçkin almadan item düşer mi?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
539
hocalarım sa,
valodan cs geçtim ve cs yi öğrenmeye çalışıyorum. seçkin hesap alıcam fakat önce bazı şeyleri öğrenmem gerek diye düşündüm.
Cs2 de sadece seçkin hesap alarak mı skin/kasa düşürebiliyoruz?
seçkin almaya değer mi?

hocalarım sa,
valodan cs geçtim ve cs yi öğrenmeye çalışıyorum. seçkin hesap alıcam fakat önce bazı şeyleri öğrenmem gerek diye düşündüm.
Cs2 de sadece seçkin hesap alarak mı skin/kasa düşürebiliyoruz?
seçkin almaya değer mi?
kendi parasını çıkartıyor ve hile daha az geliyor (önemli olan güven faktörü seçkin olsada )
almaya değer

seçkin almazsan bişey düşmez rank da alamazsın

almaya da değer parasını max 3 4 ayda çıkarır sonrası kar, 2-3 hafta öncesine kadar çok düşük ihtimalle de olsa haftalık droptan pahalı kasalar düşebiliyordu artık düşmüyor düşebilecek 5 kasa var en ucuzu 0.33 en pahalısı 1.75 dolar
her hafta tek drop alabiliyorsun çarşamba günü yenileniyor drop almak için seviye atlaman lazım her seviye atlaman için gereken XP aynı
ortalama 3-4 maç kazansan veya 2 win 4 lose falan da alsan yetiyor atlamak için

seçkin alınca rankın açılıyor. her hafta 1 seviye atladığında item düşüyor. seçkin almadan rankın falanda olmaz öyle eğlencesine oynarsın.
anladım hocam teşekkürler

seçkin olmadan level atlayamazsınz ama xp sini alırsın seçkin aldığında xp ne göre lvlin gözükür, item düşürmek içinde haftada 1 lvl atlaman lazım, şansına göre 1 günde bile parasını çıkarabilirsin geçen hafta 8 dolarlık skin ve kasa düştü nerdeyse 10 dolar aldım ama ortalama olarak 3 ayda çıkarır parasını.

almaya da değer parasını max 3 4 ayda çıkarır sonrası kar, 2-3 hafta öncesine kadar çok düşük ihtimalle de olsa haftalık droptan pahalı kasalar düşebiliyordu artık düşmüyor düşebilecek 5 kasa var en ucuzu 0.33 en pahalısı 1.75 dolar
her hafta tek drop alabiliyorsun çarşamba günü yenileniyor drop almak için seviye atlaman lazım her seviye atlaman için gereken XP aynı
çok teşekkürler hocam normalde eğlencesine oynayacaktım fakat seçkin almayı düşünüyorum daha iyi olur

aimin iyiysi ölüm maçında çok daha hızlı xp kasabilirsiniz hocam 70+ vurursan 4 ele falan atlıyorsun.

seçkin olmadan level atlayamazsınz ama xp sini alırsın seçkin aldığında xp ne göre lvlin gözükür, item düşürmek içinde haftada 1 lvl atlaman lazım, şansına göre 1 günde bile parasını çıkarabilirsin geçen hafta 8 dolarlık skin ve kasa düştü nerdeyse 10 dolar aldım ama ortalama olarak 3 ayda çıkarır parasını.
hesabımı sonradan seçkin yapabiliyorum değil mi yani en baştan seçkin almama gerek var mı

hesabımı sonradan seçkin yapabiliyorum değil mi yani en baştan seçkin almama gerek var mı
istediğin zaman yapabilirsin bu arada o droptan sana 4 seçenek geliyor 1 kasa 2 skin 1 grafiti şeklinde, 2 seçim hakkın var grafitiler çöp genelde 1 kasa 1 skin alınır skinler genelde 0.03lük çöp gelir ama onlardan da değerli skin düşürme şansın az da olsa var

seçkin iyi hocam. O olmadan çok bi tırt olmuyor. 3-5 haftaya bilemediniz en fazla 10 haftaya parası yüzde 90 çıkar. Ben oradan gelen paralarla rozet açıyorum. Aça aça hesabı 21 seviye yaptık :^3

Geri