Kardeşim sabah ben uyurken CS2yi seçkine yükseltmiş benim kartımla. Alım yaptıktan sonra 57 dakika oynamış ama iade edilmiyor, harcama itirazı falan oluştursam iade olur mu ? Hesapta sadece fc25 ve seçkin olmayan cs2 var.
İade etme gibi bir şey yokKardeşim sabah ben uyurken CS2yi seçkine yükseltmiş benim kartımla. Alım yaptıktan sonra 57 dakika oynamış ama iade edilmiyor, harcama itirazı falan oluştursam iade olur mu ? Hesapta sadece fc25 ve seçkin olmayan cs2 var.
Fark ettim ancak hiçbir yolu yok mudur ? 540 lira ibb karttan çekmiş, iade edilmezse okula yürüyerek gideceğim bundan sonraİade etme gibi bir şey yok
bir şey yapmadım benim hatam kartı kayıtlı bırakmamam gerekirdikardeşin hayatta mı
Hiç bir yolu yok kanka aldığın anda bitiyor iptal veya iade gibi bir şey yokFark ettim ancak hiçbir yolu yok mudur ? 540 lira ibb karttan çekmiş, iade edilmezse okula yürüyerek gideceğim bundan sonra
harcama itirazı oluşturayım o zaman. teşekkürler.Hiç bir yolu yok kanka aldığın anda bitiyor iptal veya iade gibi bir şey yok
Cs2 seçkin yükseltmesi ve benzeri ürünler iadeye uygun olmaz, yapacak bir şey yok.Kardeşim sabah ben uyurken CS2yi seçkine yükseltmiş benim kartımla. Alım yaptıktan sonra 57 dakika oynamış ama iade edilmiyor, harcama itirazı falan oluştursam iade olur mu ? Hesapta sadece fc25 ve seçkin olmayan cs2 var.