kingovlander 80+ Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 37 23 Temmuz 2024 #14 kingovlander yazmış: BOOM güzel ona bakabilirsin Devamı için tıklayın... benim favorim sun in leo güzel bi float getirirsen çok iyi olur
kingovlander yazmış: BOOM güzel ona bakabilirsin Devamı için tıklayın... benim favorim sun in leo güzel bi float getirirsen çok iyi olur
F Filozoffuturev2 80+ Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 304 Dahası Reaksiyon skoru 76 İsim Ali 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 TylerB yazmış: Bence güzel ama neo noiri ben daha çok seviyorum renk uyumu vs çok güzel size kalmış tabi hocam siz alacaksınız. Devamı için tıklayın... yardımcı olduğunuz için minnettarım teşekkür ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Temmuz 2024 kingovlander yazmış: benim favorim sun in leo güzel bi float getirirsen çok iyi olur Devamı için tıklayın... hakikaten cok iyi duruyor güzel seçim
TylerB yazmış: Bence güzel ama neo noiri ben daha çok seviyorum renk uyumu vs çok güzel size kalmış tabi hocam siz alacaksınız. Devamı için tıklayın... yardımcı olduğunuz için minnettarım teşekkür ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Temmuz 2024 kingovlander yazmış: benim favorim sun in leo güzel bi float getirirsen çok iyi olur Devamı için tıklayın... hakikaten cok iyi duruyor güzel seçim