CS2 sürekli hile geliyor

Eskidendi hocam o artık yeni hile programları Vanguardı pasif hale getiriyor, vanguard kapalıyken oyuna girmeni sağlıyor. Eskiden 1 kere kardeşim yaşamıştı bende yanındaydım ekrana hileci tespit edildi yazısı çıktı ve banlandı ama 1 kere ve 2 sene olmuştur.
hile yapanlara firmalar devletlerle anlaşıp sağlam bir ceza vermediği sürece sonu gelmez.

güven faktörünü bağlı abicim her el herkesden pls övgü me dersen verirler tek tık zaten o zaman azalır hileler
ama böyle kırk yılda bir girersen övgün olsa bile güven faktörün azalir haberin olsun
rankda fark ediyo en az gold nova seviyelerinde
silverdede smurf şerefsizler var haberiniz olsun yani
valo eşşek 😤

Faceit oynayabilirsiniz ama ben de günde en az 3-4 maç giriyorum ve bir hile bile denk gelmiyor. Hesabınız Trust Factor'ü düşük olduğundan hileler ile eşleşiyor olabilirsiniz.

hocam benim şansımmı bilmiyorum ama nova 2 rankdayım daha hiç hile görmedim rankdan dolayıda olabilir

bugün ne oyuna girsek hile geldi..

buda az önce oldu ama yakalandı. :D cs ise allaha emanet.

o zaman hile similatörü bırak gitsin cs valo gibi oyunların miladı doldu zaten millet bf cod tarzı mekanikli oyunları oynayamadıgı için oynamıyor yoksa devri doldu artık
O oyunlar harbi skill issue bence. Şahsen ben BF1 ve BF5 i cs den iyi buluyorum mekanik ve fizik olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün ne oyuna girsek hile geldi..

buda az önce oldu ama yakalandı. :D cs ise allaha emanet.
Delirtiyorlar. Valo oynamıyorum CS oyuncusuyum hile geliyor raporluyum bir cacık olduğu yok. Madem öyle niye o butonu koydunuz demi yani

vac calısmıyor bosuna oynayıp vakit kaybetmeyin csyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,957
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri