CS2 sürekli ms dalgalanıyor.

Evren avcı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,322
Arkadaşlar cs2 oynayamıyorum. yılladır böyle. eskiden uydu interneti var diye ondandır diyorum ama şimdi tt fiber internete geçtim ama değişen olmadı. ping değerlerim sabit ama ms sürekli 100ün üstüne çıkıp düşüyor. bu sorunu nasıl çözerim.
sistemim r5 5600 32gb ram rx6700 xt internet tt fiber 200mbps monitörüm 180hz

Arkadaşlar cs2 oynayamıyorum. yılladır böyle. eskiden uydu interneti var diye ondandır diyorum ama şimdi tt fiber internete geçtim ama değişen olmadı. ping değerlerim sabit ama ms sürekli 100ün üstüne çıkıp düşüyor. bu sorunu nasıl çözerim.
ms sistem geçikmesidir hocam ping ise internet biliyorsunuz 5-10 dakika içinde size bi liste atacağım dediklerimi yapın düzelme ihtimali var bakacağız adım adım.

Hocam öncelikle sistemin süreğen stabilitesini sağlamamız lazım önce chipset driverin yoksa anakartına uygun driveri indir, ddu ile gpu sürücüsünü kaldırıp 24.4.1 kodlu driveri indirin, windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs2.exe yi ekleyip maks performans seçin aynı şekilde amd driverinde nvidiada ki gibi bi özellikler varsa oradanda seçmeniz gerekiyor sonra oyun modu aktif olacak ve nihai performans kodunu cmd den aktif etmeniz lazım googleye yazarsanız çıkacaktır bunlar direkt ms'i temelden etkileyen şeyler.

Modeminizin anasayfasına girip QoS açarsanız çözülebilir sorun
birde powershellden şu komudu girebilirsiniz

New-NetQosPolicy -Name "LowLatency" -IPProtocolMatchCondition UDP -PriorityValue8021Action 6

eğer sorun çıkartırsa kaldırmak için

Remove-NetQosPolicy -Name "LowLatency"

Modeminizin anasayfasına girip QoS açarsanız çözülebilir sorun
birde powershellden şu komudu girebilirsiniz

New-NetQosPolicy -Name "LowLatency" -IPProtocolMatchCondition UDP -PriorityValue8021Action 6

eğer sorun çıkartırsa kaldırmak için

Remove-NetQosPolicy -Name "LowLatency"
hocam qos pinge çözüm ben wifi için diyorum

Geri