vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
cs2 ikidebir vac ban yiyip duruyorum bunu nasıl kapatırız bıktım valla
vac ban değil de vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı olabilir mi veya fotoğrafı varsa paylaşman daha iyi olurcs2 ikidebir vac ban yiyip duruyorum bunu nasıl kapatırız bıktım valla
evet knkvac ban değil de vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı olabilir mi veya fotoğrafı varsa paylaşman daha iyi olur
yav kn giriyom internet felan bişey diyo hilke kullanmıyom zatenOyundan ban yemissin kanka hile,skinchanger açtıysan yersin o hesaptan bidaha cs giremezsin
vac oyun oturumunuzu doğrulayamadı hatası demievet knk
nasıl yapıyozOyun dosyalarını doğrula arada yapıyor malesef
evetvac oyun oturumunuzu doğrulayamadı hatası demi
steam arayüzünden csye sağ tıkla , özellikler , yüklü dosyalar , oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaArkadaşın dediği gibiyse bilmiyorum ama bildiğimiz vac ban ise geçmis olsun
oyun'a sağtık özellikler de sonra yüklü dosyalar'ı seç ve oradanda oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulanasıl yapıyoz
evet
siz tazmadan yaptım oyun çalışırken olmadı şimdi oyunu kapatıp yapıyom bakalım olacakmıoyun'a sağtık özellikler de sonra yüklü dosyalar'ı seç ve oradanda oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula
oyun açıkken yapmıyorsiz tazmadan yaptım oyun çalışırken olmadı şimdi oyunu kapatıp yapıyom bakalım olacakmı