vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun açıkken yapmıyor
hacı vac oturumunuzu doğrulayamadı diyoroyun açıkken yapmıyor
oyun açıkken yapmıyor
hacı vac oturumunuzu doğrulayamadı diyoroyun açıkken yapmıyor
hmm hala aynı ise bilgisayarınızda en son kurduğunuz bir temizlik aracı anti virüs vb. bir program var mıhacı vac oturumunuzu doğrulayamadı diyor
yok mikrosoft un mu neydi kendi programı çalışıyorhmm hala aynı ise bilgisayarınızda en son kurduğunuz bir temizlik aracı anti virüs vb. bir program var mı
windows defender ise sorun olmayabilir ancak devredışı bırakıp deneyin ve bşlgisayarınızı yeniden başlarıp steamı yönetici olarak başlatınyok mikrosoft un mu neydi kendi programı çalışıyor
onu nasıl yapıyoz sistemi yönetici olarak başlatmayıwindows defender ise sorun olmayabilir ancak devredışı bırakıp deneyin ve bşlgisayarınızı yeniden başlarıp steamı yönetici olarak başlatın
sistemi değil steamı yönetici olarak çalıştırmayı steama sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra basınonu nasıl yapıyoz sistemi yönetici olarak başlatmayı
Deniyorumsistemi değil steamı yönetici olarak çalıştırmayı steama sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra basın
bilgisayarını yeniden başlat ardından steami yönetici olarak başlatıp dene.Deniyorum
öyle yaptım knk şimdi oldubilgisayarını yeniden başlat ardından steami yönetici olarak başlatıp dene.
sorununun çözülmesine sevindim iyi eğlenceleröyle yaptım knk şimdi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.hepiniz sağolun