Cs2 ve rust kendiliğinden kapanıyor

eutrias

80+
Reaksiyon skoru
29
CS'yi 1280x1024'te oynuyorum. Dün fullscreen yapayım dedim, maçın ortasında oyun kapandı. Artık açılıp direkt kapanıyor. CFG'yi sildim, dosyaları doğruladım fakat düzelmedi.
Üstelik düşük bellek hatası veriyor açılırken.
1-2 hafta önce Rust'ta sorun yoktu. Artık Rust'a da giremiyorum. Herhangi bir sunucuya girerken kapanıyor oyun direkt.
Hatta rust kapanınca ana monitörümün sinyali kesiliyor anlayamadığım şekilde :D

Format harici çözümü olan var mı?

Bağlantıda önerdiklerimi harfiyen uygulayın.

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın. Rust için bu arada 16 GB Bellek yetersiz belirteyim.

Ayrıca Windows PC Manager yükleyip bir bellek temizlemesi yapın. Bu uygulama ile çöp dosya vb. temizliği yapmayın. Önbellek dosyalarını silme yönteminden dolayı, tarayıcılarda görselleri bozuyor. Bozulan sitelerde CTRL+F5 yapmanız gerekiyor. O yüzden temizliği bu uygulama ile yapmayın.

En sonunda da Wintoys ile önce tarama, sonrasında ise tamirat yapın.
İlk olarak DISM ve SFC tarayın. Tarama bitince çarpıya basarak raporu kapatın ve tamirata tıklayın.
Tamirat bittikten sonra CHKDSK tıklayıp benzer işlemleri uygulayın. Bu yöntem tamirat kısmı yeniden başlattıktan sonra olacak ve uzun sürecek.

2026-02-28_14-31.webp

Bağlantıda önerdiklerimi harfiyen uygulayın.

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın. Rust için bu arada 16 GB Bellek yetersiz belirteyim.

Ayrıca Windows PC Manager yükleyip bir bellek temizlemesi yapın. Bu uygulama ile çöp dosya vb. temizliği yapmayın. Önbellek dosyalarını silme yönteminden dolayı, tarayıcılarda görselleri bozuyor. Bozulan sitelerde CTRL+F5 yapmanız gerekiyor. O yüzden temizliği bu uygulama ile yapmayın.

En sonunda da Wintoys ile önce tarama, sonrasında ise tamirat yapın.
İlk olarak DISM ve SFC tarayın. Tarama bitince çarpıya basarak raporu kapatın ve tamirata tıklayın.
Tamirat bittikten sonra CHKDSK tıklayıp benzer işlemleri uygulayın. Bu yöntem tamirat kısmı yeniden başlattıktan sonra olacak ve uzun sürecek.

Alıntıyı görüntüle
Hocam yanlış anlama ama seninki biraz gereksiz geldiği için yapmadım.
sanal belleği minimum 16gb maximum 32gb olarak ayarladığımda sorun çözüldü.

Geri