CS2 VE STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ...

HYAyaz

80+
Reaksiyon skoru
27
ARKADAŞLAR SA ÖNCELİKLE STEAM SUNUCULARI ÇÖKMÜŞ DURUMDA BİLGİLENDİRMEK İÇİN AÇTIM BU KONUYU. ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI ÇÖKTÜ. AŞAĞIDA İSE downdetector.tr sitesinden alınmış bir görsel vardır. sorunu kendinizde zanntemeyin genel olarak steam'de bir sorun var son 20 dakika içerisinde 5000 den fazla sunucu çöktü raporu alınmıştır. sadece bilgilendirmek istedim. hayırlı geceler... bu arada Counter-Strike 2 serverleri steame bağlı olduğu için cs2 de oynalınamaz durumda şuanda

Ekler

• 1752186580775.webp
    1752186580775.webp
    17.8 KB · Hit: 42
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GÜCELLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANLIK OLARAK STEAM SUNUCULARI DÜZELTİLDİ ARKADAŞLAR. TEKRARDAN ÇEVRİMİÇİYİZ. HAYIRLI AKŞAMLAR...

KANKA ÇOĞU KİŞİYE AYNI ANDA GELDİ İSTERSEN Bİ PC'Yİ YADA STEAMİ YENİDEN BAŞLAT..

GÜNCELLEME 12 TEMMUZ 4,23 SAATİYLE BUGÜN YİNE ANLIK OLARAK GİTTİ ARKADAŞLAR. BİLGİLENDİRME İÇİN SÖYLEDİM. DÜN GECE DE OLMUŞTU...

GÜNCELLEME 12 TEMMUZ 4,23 SAATİYLE BUGÜN YİNE ANLIK OLARAK GİTTİ ARKADAŞLAR. BİLGİLENDİRME İÇİN SÖYLEDİM. DÜN GECE DE OLMUŞTU...
bende bir sorun yok

hocam bugün sıkıntı yok

Geri