Neler Yeni

Öneri CS2 Yatırım Tartışması

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,801
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
şu an bu şekilde 2500 TL falan yapıyor satıp değerli skinler falan alabilirim hatta 3000 TL civarı varsa bi bıçak alınabilir gibi duruyor ama kasa satma diyorsanız satmam ayrıca drop kasaları satmak mantıklı değil mi sürekli düştüğü için fiyatları da düşecektir.
Drop kasalar hangisi bir de onu nasıl öğrenebiliriz
Şu an Dreams and Nightmares Kasası aktif havuzda. Başka bir kasa var mı bilmiyorum. CS 2'nin yazın çıkışıyla beraber yeni kasalar ve yeni operasyon da ortaya çıkar bence. O zaman da aktif havuzda olan kasa, havuzdan ayrılır. Yine fiyatı artar. Her türlü bekletmek daha mantıklı bence.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Şu an Dreams and Nightmares Kasası aktif havuzda. Başka bir kasa var mı bilmiyorum. CS 2'nin yazın çıkışıyla beraber yeni kasalar ve yeni operasyon da ortaya çıkar bence. O zaman da aktif havuzda olan kasa, havuzdan ayrılır. Yine fiyatı artar. Her türlü bekletmek daha mantıklı bence.
peki skin olarak ne alınabilir sence skin almak istiyorum m4a1 s - glock ve awp skini alınabilecek skinlerde ne var sizce bir kaç kasa satar alırım

Hasan344

80+ Gold
şu an bu şekilde 2500 TL falan yapıyor satıp değerli skinler falan alabilirim hatta 3000 TL civarı varsa bi bıçak alınabilir gibi duruyor ama kasa satma diyorsanız satmam ayrıca drop kasaları satmak mantıklı değil mi sürekli düştüğü için fiyatları da düşecektir.
Gut knife alabilirsin.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,801
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
peki skin olarak ne alınabilir sence skin almak istiyorum m4a1 s - glock ve awp skini alınabilecek skinlerde ne var sizce bir kaç kasa satar alırım
Fazla bilgim yok. AK-47'da Anubis'in Lejyonu ya da İce Coaled'un çok pahalı olacağını düşünüyorum. M4A4'da da Tenha Boşluk'un artacağını düşünüyorum.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
3000TL civarlarında black laminate önerebilirim Bowie veya Hunter olarak. Değerlenir mi bilemem ama.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Fazla bilgim yok. AK-47'da Anubis'in Lejyonu ya da İce Coaled'un çok pahalı olacağını düşünüyorum. M4A4'da da Tenha Boşluk'un artacağını düşünüyorum.
m4a4 için tenha boşluk alınabilir bi skin bence de
Gut knife alabilirsin.
eğer kasaları satmazsan bıçak alacağımı sanmıyorum şu an için çok istediğim glock skini almak su elementali iyi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000TL civarlarında black laminate önerebilirim Bowie veya Hunter olarak. Değerlenir mi bilemem ama.
kasaları elde tutarsam bıçak almam gibi ya

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
m4a4 - tenha boşluk
Glock - water elemental
bunları alıcam gibi ama awp de halen kararsızım bir de deagle alırım
Su elementi güzel skin tenha boşluk yerine neo noir de alabilirsin dün aldım memnunum

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Su elementi güzel skin tenha boşluk yerine neo noir de alabilirsin dün aldım memnunum
neo noir güzel skin evet gerçekten de alınabilir awp olarak parlak bi skin istiyorum bakalım onda ne tercih edicez

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Google a csgo active drop pool yazarsan belki bulabilirsin

Top Bottom