Kasa dışındakiler çok yavaş değerleniyor. Eldiven kasası çok hızlı değerleniyorArkadaşlar birsürü şeyin fiyatı fırladı
ben 250 TL ile yatırım yapıcam öneri sunalım birbirimize bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Holo sticker ve karakter almayı düşünüyom sizce
HOLO stickerlar çok geç değerleniyor hemen değerlenmesini istiyorsan parlak stickerlara bak XANTARES STİCKERLARIArkadaşlar birsürü şeyin fiyatı fırladı
ben 250 TL ile yatırım yapıcam öneri sunalım birbirimize bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Holo sticker ve karakter almayı düşünüyom sizce
parıltılı mı parlak mıHOLO stickerlar çok geç değerleniyor hemen değerlenmesini istiyorsan parlak stickerlara bak XANTARES STİCKERLARI
HOLO stickerlar çok geç değerleniyor hemen değerlenmesini istiyorsan parlak stickerlara bak XANTARES STİCKERLARI
glock değerlendirilebilir aslında haaglock 18 water elemental al bence arkadaşında dediği gibi skinler daha parlak gözükücek fiyatları değerlencek bu tarz parlak renkli skinler alabilirsiniz m4a4 neo noirde olabilir
bence hepsi kalabilir
Sizce buradan hangilerini elde tutayım hangilerini satayım
-Eldiven Kasası(13)
-Kroma 2 kasası(1)
-Gamma 2 kasası(5)
-Gamma kasası(2)
-Spektrum kasası(7)
-Spektrum 2 kasası(2)
-Clutch Kasası(7)
-Ufuk kasası(2)
-Tehlikeli Bölge Kasası(6)
-Revulation kasası(1)
-Yılan ısırığı kasası(1)
Hiçbirini satma bence ben zamanında birsuru kasayı 1-2 liradan sattım pişmanım sen sen ol kasa tut elinde
Sizce buradan hangilerini elde tutayım hangilerini satayım
-Eldiven Kasası(13)
-Kroma 2 kasası(1)
-Gamma 2 kasası(5)
-Gamma kasası(2)
-Spektrum kasası(7)
-Spektrum 2 kasası(2)
-Clutch Kasası(7)
-Ufuk kasası(2)
-Tehlikeli Bölge Kasası(6)
-Revulation kasası(1)
-Yılan ısırığı kasası(1)
bence hepsi kalabilir
şu an bu şekilde 2500 tl falan yapıyor satıp değerli skinler falan alabilirim hatta 3000 tl civarı varsa bi bıçak alınabilir gibi duruyor ama kasa satma diyorsanız satmam ayrıca drop kasaları satmak mantıklı değil mi sürekli düştüğü için fiyatları da düşecektir.Hiçbirini satma bence ben zamanında birsuru kasayı 1-2 liradan sattım pişmanım sen sen ol kasa tut elinde