CS2'DE 400+ FPS Aldırabilecek Ekran Kartı Önerisi

360 Hz monitöre sahibim. Ryzen 9 5900X işlemcim ve RX 6700 XT Ekran kartım var. CS2'de ortalama 250-300 arası bir FPS alıyorum. Monitörümü daha verimli kullanmak adına ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. RX 9060 XT'ye baktığımda garip bir şekilde RX 6700 XT'den daha kötü performans sergiliyor. Siz ne önerirsiniz?
Reis Senin Icin En Mantiklisi Islemcini ve Anakartini ve Ramini Satip AM5'e Gecip Iyi Bir ''X3D'' Islemciye gecmen olur

Hem sistemini Upgrade etmis olursun Hemde Performansin cok daha fazla artar Ozellikle X3D Islemcilerin Oyun performansi digerlerine gore cok daha iyi

Alıntıyı görüntüle
bu en yüksek ayarlarda

Alıntıyı görüntüle
bu da sizin dediğiniz ayarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ak falan güzel geliyor gözüme anı yaşıyorum
Hocam önemli olan şu kısımdı üsttekinde onu tam almamışsın sanırım
1756297710025.webp

cs yi kapadım hocam o.O2

ama fps arttı sağ olun
FPS artışına sevindim. Bilgisayar elimde olsa çok daha fazla artış olur diye düşünüyorum. Çünkü ben bu testi yaptığımda +400 alıyorum

CS2 AMD kartlarda daha kötü performans veriyor, onu da listeye ekle. Eğer CS2 için kart alacaksan 5070 falan bakarsın, ciddi fark görürsün o zaman.

cs yi kapadım hocam o.O2

ama fps arttı sağ olun
Sadece MSAA kapatsan bile fps uçuyor bu arada en çok fps düşüren ayar MSAA, ama kapatmanı önermem 8x çok fazla 4 yada 2 yap

Alıntıyı görüntüle
cs2de 5070i geçiyor 5070 tia yeniliyor ama
TDP farkına bak neredeyse yarı güçle 9070XT performansı veriyor

Cs o kadar ***** bir oyun ki 7500f 7800xt ile sistemi ilk aldığımda 350 400 fps alıyordum şu an 300 ü göremiyorum

Sadece MSAA kapatsan bile fps uçuyor bu arada en çok fps düşüren ayar MSAA, ama kapatmanı önermem 8x çok fazla 4 yada 2 yap

Oyunun optimizasyon çok kötü tamam da şu basit ayarları artık herkesin öğrenmesi gerekiyor. Adam MSAA fullemiş düşük FPS alıyorum diyor. Söylemesek ayarları düşürüp denemeyecek. Daha kötüsü sormasan yüksek ayar kullanıyorum demeyecek :D Sonra millet undervolt falan yaptıracak sıradan donanımarşiviforum :D

başka oyunlarda 9070 xt farkını görecek azıcık elektrik faturasını düşünmem ben olsam

Geri