Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,747
peki önereceğiniz bir map var mıdır@K1dot
Kesinkinliği yumuşatma modu 4x (8x ile 4x arasında fps farkı var)
Evrensel gölge kalitesi: low
model/doku: low
shader detayı low
parçacık detayı low
çevre emilimi orta
bu ayarları yapıp deneyebilir misin? görüntü kalitesi çok düşmeden fpste artış olması lazım
peki önereceğiniz bir map var mıdır
çok yüksekte minasıl önem veriyor ben niye 300-400 fps alıyorum bu 9070xt ile![]()
AMD kartlar cs'de rakibine göre daha düşük alıyordu en son güncelleme geldiyse bilemem.360 Hz monitöre sahibim. Ryzen 9 5900X işlemcim ve RX 6700 XT Ekran kartım var. CS2'de ortalama 250-300 arası bir FPS alıyorum. Monitörümü daha verimli kullanmak adına ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. RX 9060 XT'ye baktığımda garip bir şekilde RX 6700 XT'den daha kötü performans sergiliyor. Siz ne önerirsiniz?
her şey yüksek xdçok yüksekte mi
birkaç güncelleme sonra csde artacak deniyordu daha gelmedi amaAMD kartlar cs'de rakibine göre daha düşük alıyordu en son güncelleme geldiyse bilemem.
Reis CS 2 Bu, RDR 2 Falan Degil ki ayarlari fulleyip manzarayi izleyip oyunun tadini cikartacaksin DGDASFGDSFGHDS
CS 2'de ekran kartının önemi arttı ama hala işlemci çok daha önemli. Senin ekran kartın CS'ye uygun şuan işlemci yükseltmelisinCs go işlemciye bakıyordu ancak cs2 artık ekran kartına daha çok önem veriyor
Bu mapte ayarları yapmadan önce ve yaptıktan sonra test yapıp atabilir misin?![]()
Steam Workshop::CS2 FPS BENCHMARK DUST2
steamcommunity.com
Bana atacağın ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacak
Alıntıyı görüntüle
ak falan güzel geliyor gözüme anı yaşıyorumReis CS 2 Bu, RDR 2 Falan Degil ki ayarlari fulleyip manzarayi izleyip oyunun tadini cikartacaksin DGDASFGDSFGHDS
Reis CS 2 Bu, RDR 2 Falan Degil ki ayarlari fulleyip manzarayi izleyip oyunun tadini cikartacaksin DGDASFGDSFGHDS
Ben geforce now ile oynarken lowda bile 30 fps gördüğümden lowda oynadım şu an 2k ultrada oynuyom. Monitör hz'in üstü olduğundan sorun olmuyor. Sabah 4-5 maç ölüm maçı attım ekran kartı hep kullanımı %100 işlemci 60'ı 1-2 kez gördüm onun dışında hep 40-50 civarı.CS 2'de ekran kartının önemi arttı ama hala işlemci çok daha önemli. Senin ekran kartın CS'ye uygun şuan işlemci yükseltmelisin