CS2'DE 400+ FPS Aldırabilecek Ekran Kartı Önerisi

@K1dot
Kesinkinliği yumuşatma modu 4x (8x ile 4x arasında fps farkı var)
Evrensel gölge kalitesi: low
model/doku: low
shader detayı low
parçacık detayı low
çevre emilimi orta
bu ayarları yapıp deneyebilir misin? görüntü kalitesi çok düşmeden fpste artış olması lazım

@K1dot
Kesinkinliği yumuşatma modu 4x (8x ile 4x arasında fps farkı var)
Evrensel gölge kalitesi: low
model/doku: low
shader detayı low
parçacık detayı low
çevre emilimi orta
bu ayarları yapıp deneyebilir misin? görüntü kalitesi çok düşmeden fpste artış olması lazım
peki önereceğiniz bir map var mıdır

peki önereceğiniz bir map var mıdır
Bu mapte ayarları yapmadan önce ve yaptıktan sonra test yapıp atabilir misin?
Bana atacağın ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacak

1756296533919.webp

360 Hz monitöre sahibim. Ryzen 9 5900X işlemcim ve RX 6700 XT Ekran kartım var. CS2'de ortalama 250-300 arası bir FPS alıyorum. Monitörümü daha verimli kullanmak adına ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. RX 9060 XT'ye baktığımda garip bir şekilde RX 6700 XT'den daha kötü performans sergiliyor. Siz ne önerirsiniz?
AMD kartlar cs'de rakibine göre daha düşük alıyordu en son güncelleme geldiyse bilemem.

7800x3d alman lazım o monitör hakkını vermek için.

Cs go işlemciye bakıyordu ancak cs2 artık ekran kartına daha çok önem veriyor
CS 2'de ekran kartının önemi arttı ama hala işlemci çok daha önemli. Senin ekran kartın CS'ye uygun şuan işlemci yükseltmelisin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu mapte ayarları yapmadan önce ve yaptıktan sonra test yapıp atabilir misin?
Bana atacağın ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacak

Alıntıyı görüntüle
1756297012818.webp

bu en yüksek ayarlarda

1756297238623.webp

bu da sizin dediğiniz ayarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis CS 2 Bu, RDR 2 Falan Degil ki ayarlari fulleyip manzarayi izleyip oyunun tadini cikartacaksin DGDASFGDSFGHDS
ak falan güzel geliyor gözüme anı yaşıyorum

Reis CS 2 Bu, RDR 2 Falan Degil ki ayarlari fulleyip manzarayi izleyip oyunun tadini cikartacaksin DGDASFGDSFGHDS
CS 2'de ekran kartının önemi arttı ama hala işlemci çok daha önemli. Senin ekran kartın CS'ye uygun şuan işlemci yükseltmelisin
Ben geforce now ile oynarken lowda bile 30 fps gördüğümden lowda oynadım şu an 2k ultrada oynuyom. Monitör hz'in üstü olduğundan sorun olmuyor. Sabah 4-5 maç ölüm maçı attım ekran kartı hep kullanımı %100 işlemci 60'ı 1-2 kez gördüm onun dışında hep 40-50 civarı.
5070ti 7800x3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VRAM de ort 10gb falandı

Kral ben İmzamdaki sistemle 200 fps alıyorum :D

Geri