Cs 2'de Arkadaşlarla 5v5 Atmak ?

cebraill

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlarla cs2 de 5v5 atmak istiyoruz. Lakin ücretsiz sunucularda kasma donma oluyor. Özel sunucu almak istiyoruz tavsiyesi veya farklı bir yöntemi olan var mı?

Maçı oluştur botlarla herkes sana katıla bassın öylw olabilit

Arkadaşlarla cs2 de 5v5 atmak istiyoruz. Lakin ücretsiz sunucularda kasma donma oluyor. Özel sunucu almak istiyoruz tavsiyesi veya farklı bir yöntemi olan var mı?
hamachi ile oluyor diye biliyorum yapay zekaya sor nasıl kurulup nasıl bağlanılcağını felan anlatır büyük ihtimal

5 5 takım belirleyip iki ayrı lobiye girin maç aratma yerinden özel eşleştirmeye girin. herkes aynı kodu yazdıktan sonra valve sunucularından maç yapmış olursunuz

5 5 takım belirleyip iki ayrı lobiye girin maç aratma yerinden özel eşleştirmeye girin. herkes aynı kodu yazdıktan sonra valve sunucularından maç yapmış olursunuz
bunu denedik lakin bir şeyi yanlış yaptık sanırım. Kurduğumuz kişinin pcsi aşırı kastı o kasınca bizde de kastı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı kiralamak isterseniz, https://www.verygames.com/tr/ var, TR de hangi firma var bilmiyorum ama bir tane buldum https://verisunucu.net/cs2-vds-sunucu-satinal buna bir göz atın veya başka firmaların yorumlarına bakarak kiralayabilirsiniz. Bir tane TR lokasyon vds kiralayıp kendinizde kurabilirsiniz ama biraz meşakatli olur sizin için.
aynı ortamda oynuyoruz aynı net üzerinden tr sunucusu olursa daha mantıklı olur bizim için lakin hiç deneyimimiz yok

Server kurmaya vs gerek yok FACEİT üzerinden yapabilirsiniz biz öyle oynuyorduk sunucu FACEİT'in kendi sunucusu tabi hala mevcutsa benim dediğim zamanlar CSGO zamanlarıydı.

xplay.gg sitesinden ''Kişisel Maçlar'' kısmına girin. Üst kısımda ''Lobini Oluştur'' kısmı var, oraya bas. Oraya bastıktan sonra sunucunun ayarlarını yapmak kalıyor sadece. 5v5 için ''Default'' ayarını seçin ve sunucu olarak da İstanbul seçin. Bu şekilde lobiyi oluşturduktan sonra ''Oyuncu Davet Et'' kısmından arkadaşlarınızı sunucuya davet edebilirsiniz.

Ek ayarları da lobiyi oluşturduktan sonra, sağ kısımda bulunan ''Maç Ayarları'' kısmından ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri