hocam oyuna dün başladım ölüm maçında 34 e 31 gittim sizce iyi mi? yıllardır bilgisayarım bozuktu o yüzdenSelam arkadaşlar!
CS2 oynayan ve rekabetçi bir hazırlık maçı yapmak isteyen arkadaşlar veya takımlar var mı? Bizim bir e-spor takımımız var ve 5v5 antrenman maçı yapmak istiyoruz. Eğer bir takımınız varsa karşılıklı maç yapabiliriz, yoksa arkadaşlarınızı toplayıp bizle oynayabilirsiniz.
Maç Bilgileri:
Oynamak isteyenler yorum bırakabilir ya da özel mesaj atabilir. Şimdiden iyi oyunlar!
- Oyun: Counter-Strike 2 (CS2)
- Format: 5v5, özel sunucu üzerinden oynayabiliriz
- Zaman: Cumartesi yada Pazar saat 8'de yapmayı düşünüyoruz
- İletişim: forum üzerinden iletişim bilgisi bırakabilirsiniz
![]()
akşam saat 8de olucaktırMerhaba akşam 8 mi sabah 8 mi ?
yani aiminiz iyiyse gelebilirsinizhocam oyuna dün başladım ölüm maçında 34 e 31 gittim sizce iyi mi? yıllardır bilgisayarım bozuktu o yüzden
valla az önce maç attım son anda taşıdım takımı yalnız benim ekip yok daha doğrusu arkadaşım yokakşam saat 8de olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani aiminiz iyiyse gelebilirsiniz
ozaman biz maç yaptığımızda sen bize katılırısn ama yedekde olursun senden daha iyileri var çünkü ikinci yarı seni alırızvalla az önce maç attım son anda taşıdım takımı yalnız benim ekip yok daha doğrusu arkadaşım yok
ozaman biz maç yaptığımızda sen bize katılırısn ama yedekde olursun senden daha iyileri var çünkü ikinci yarı seni alırız
kabulolur öyle şeyler neyse ekibin fln yoksa bize gelebilirsin