Neler Yeni

Yardım CS2’de lobi için yardım.

Emrkzn77

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar iyi günler, arkadaşımla valorant oynamaktan sıkıldık. Cs2’de seçkin hesabımız yok bize lobi için yardım edecek var mı? 7 gibi internet kafede olacağız.
İsterse kuranda bizle oynayabilir.

steamda arkadaşsanız birbirinizle oynayabilirsiniz kolayca değilseniz oynayamazsınız sadece toplulukta oynarsın

Cs 2 de matchaking icin seçkin olmayan hesapta oynamak sıkıntı, lobiden atarlar genellikle. Seçkin de tek başına kurtarmaz en az 2-3 madalya lazım. Mapleri biliyorsanız faceit oynayın. Hileye denk gelme olasılığınız da epey düşer. İyi oyunlar.

steamda arkadaşsanız birbirinizle oynayabilirsiniz kolayca değilseniz oynayamazsınız sadece toplulukta oynarsın
Değiliz hocam değiliz, 24 yaşındayız ama steam e para yatırmak yerine döner ekmek yedik gezdik. 😅🥲

Aynen hocam ne steam e nede Cs ye para yatırdım zamanında o yüzden 1.5k lık envanter yatıyor steamde😅😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs 2 de matchaking icin seçkin olmayan hesapta oynamak sıkıntı, lobiden atarlar genellikle. Seçkin de tek başına kurtarmaz en az 2-3 madalya lazım. Mapleri biliyorsanız faceit oynayın. Hileye denk gelme olasılığınız da epey düşer. İyi oyunlar.
Faceit de olur ama uğraştırır. Olurda oyunda olan olur diye yazdım buraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,069
Üyeler
173,306
Son üye
emrebilalbedir
Geri