Neler Yeni

Yardım CS2’de lobi için yardım.

Emrkzn77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Kozan
Arkadaşlar iyi günler, arkadaşımla valorant oynamaktan sıkıldık. Cs2’de seçkin hesabımız yok bize lobi için yardım edecek var mı? 7 gibi internet kafede olacağız.
İsterse kuranda bizle oynayabilir.

Rovi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yahya akay
steamda arkadaşsanız birbirinizle oynayabilirsiniz kolayca değilseniz oynayamazsınız sadece toplulukta oynarsın

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Cs 2 de matchaking icin seçkin olmayan hesapta oynamak sıkıntı, lobiden atarlar genellikle. Seçkin de tek başına kurtarmaz en az 2-3 madalya lazım. Mapleri biliyorsanız faceit oynayın. Hileye denk gelme olasılığınız da epey düşer. İyi oyunlar.

Emrkzn77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamda arkadaşsanız birbirinizle oynayabilirsiniz kolayca değilseniz oynayamazsınız sadece toplulukta oynarsın
Değiliz hocam değiliz, 24 yaşındayız ama steam e para yatırmak yerine döner ekmek yedik gezdik. 😅🥲

Emrkzn77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen hocam ne steam e nede Cs ye para yatırdım zamanında o yüzden 1.5k lık envanter yatıyor steamde😅😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs 2 de matchaking icin seçkin olmayan hesapta oynamak sıkıntı, lobiden atarlar genellikle. Seçkin de tek başına kurtarmaz en az 2-3 madalya lazım. Mapleri biliyorsanız faceit oynayın. Hileye denk gelme olasılığınız da epey düşer. İyi oyunlar.
Faceit de olur ama uğraştırır. Olurda oyunda olan olur diye yazdım buraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,976
Üyeler
172,012
Son üye
bigacu
Top Bottom