Neler Yeni

CS2de tur bittiği zaman bu bilgiyi nasıl seri porta aktarabilirim

oguz13

80+ Bronze
Başlık biraz saçma oldu ancak cs2de her tur bittiği zaman bana bu bilgiyi seri porta aktaracak bir sistem lazım. Can sıkıntısı ile birlikte aklımda garip bir proje fikri var.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Tur bittiği bilgisi mi lazım yoksa o turda olan olayların bilgisi mi ?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Turun bittiğinin bilgisi. Tur bittiği zaman herhangi bir sinyal yollayabilir.
Hocam sorması ayıp proje ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS2'de her tur bittiğinde bilgiyi seri porta aktarmak için bir sistem oluşturmak istiyorsunuz anladım. Bu, genellikle bir bilgisayar programı veya bir mikrodenetleyici tabanlı bir sistem kullanarak gerçekleştirilebilir. Hangi programlama dili veya platformu kullanmak istediğinizi belirtirseniz, size daha spesifik bir yardım sağlayabilirim. Ayrıca, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve bu seri porttan ne tür veri aktarmak istiyorsunuz? Bu bilgileri paylaşırsanız, size daha fazla yardımcı olabilirim.

oguz13

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaşın aklına gelmişti tabiri caizse g**ün yiyorsa yap bunu demişti saçmalığına bakmayın. Tur bittiğinde bağladığım cihaz seri porttan herhangi bir sinyal algıladığında anlık elektrik veriyor.

CS2'de her tur bittiğinde bilgiyi seri porta aktarmak için bir sistem oluşturmak istiyorsunuz anladım. Bu, genellikle bir bilgisayar programı veya bir mikrodenetleyici tabanlı bir sistem kullanarak gerçekleştirilebilir. Hangi programlama dili veya platformu kullanmak istediğinizi belirtirseniz, size daha spesifik bir yardım sağlayabilirim. Ayrıca, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve bu seri porttan ne tür veri aktarmak istiyorsunuz? Bu bilgileri paylaşırsanız, size daha fazla yardımcı olabilirim.
Chatgptye sordunuz sanırım neyse. c# bilgim var oraya aktarsa yeter.

Sorunu çözdüm GSI kullanarak bilgiyi http sunucusuna aktararak halledebiliyorum.

Top Bottom