CS'de VAC Ban Kalkıyor mu?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,327
2018'de falan sinirlenip hile açmıştım eski hesapta VAC ban yemiştim profilimde de yazıyordu klasik vac yedi vs. Az önce profile baktım VAC yazısı vs yok ban kalkmış olabilir mi? Zamanında desteğe yazmıştım kalıcı demişlerdi. Yoksa go'da 2'ye geçince oyuna hiç girmediğim için ban yenilenmedi mi ?

2018'de falan sinirlenip hile açmıştım eski hesapta VAC ban yemiştim profilimde de yazıyordu klasik vac yedi vs. Az önce profile baktım VAC yazısı vs yok ban kalkmış olabilir mi? Zamanında desteğe yazmıştım kalıcı demişlerdi. Yoksa go'da 2'ye geçince oyuna hiç girmediğim için ban yenilenmedi mi ?
Ban kalkmamıştır , 4 ya da 5 yıl geçince sadece ban yazısı kalkıyor profildeki

O zamanlar 3 kuruşa falan şimdi 50 küsür dolar olan bir sürü kasa var :/
sanki bir ara takas işlemleri açılmıştı vac lı hesaplarda benim arkadaşta ban yemişti ordan hatırlıyom

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sanki bir ara takas işlemleri açılmıştı vac lı hesaplarda benim arkadaşta ban yemişti ordan hatırlıyom
Hesabın bilgileri hatırlayamadığımdan şifre falan değiştirdim girdim vac devam ediyormuş. Takası da deneyecem şu an yapamıyom şifre değiştiğinden

Vac kalkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir şekilde kalkmıyor destek de yardımcı olamaz yani o konuda

Hesabın bilgileri hatırlayamadığımdan şifre falan değiştirdim girdim vac devam ediyormuş. Takası da deneyecem şu an yapamıyom şifre değiştiğinden
Takas da engelli bu arada

• Beğen
kasaların fotoğrafını atar mısınız? merak ettim hile açtığınız için ne kaybettiniz

• Beğen
kasaların fotoğrafını atar mısınız? merak ettim hile açtığınız için ne kaybettiniz
Yanlış hatırlıyormuşum ederleri 20 dolarmış toplam. Herhalde geçen yıllardaki tl fiyatlarıyla karıştırdım.

Vac kalkmaz

Hiçbir şekilde kalkmıyor destek de yardımcı olamaz yani o konuda

Takas da engelli bu arada
takas banı ara sıra kalkıyor sanırım benim bir arkadaşın ki kalkmıştı yanlış değilsem

• Beğen
Bazıları 8 yıl geçince kalkıyor demişti. Bazılarıda 10 yıl bekledim kalkmıyor demişti. Sanmıyorum kalkmaz glb.

• Beğen
Geri