Kenarlarda olsaydı yardım edebilirdim de bunun çözümünü bilmiyorum.hayır tüm ekran
Başka bir çözünürlüğe geçtiğinizde aynı sorun oluyor mu ?Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta çözünürlüğü 1280 960 yaptığımda oyunda siyah ekran oluyor yardım eder misiniz
Anladım dün aynı sorun bende olmuştu önceki Windows sürümüne geçtim , başlatma seçeneklerine -h 800 -w 600 ve oyun dosyalarını doğrulayarak düzeltmiştim. Aynılarını deneyin umarım olur olmaz ise başka bir fikrim yok.evet sadece 1920 1080 de çalışıyor
hocam deniyorum şimdiAnladım dün aynı sorun bende olmuştu önceki Windows sürümüne geçtim , başlatma seçeneklerine -h 800 -w 600 ve oyun dosyalarını doğrulayarak düzeltmiştim. Aynılarını deneyin umarım olur olmaz ise başka bir fikrim yok.
hocam yok vallahi düzelmediAnladım dün aynı sorun bende olmuştu önceki Windows sürümüne geçtim , başlatma seçeneklerine -h 800 -w 600 ve oyun dosyalarını doğrulayarak düzeltmiştim. Aynılarını deneyin umarım olur olmaz ise başka bir fikrim yok.
başka oyun oynamıyorum hocamYukarıdaki arkadaşın dediği gibi başlatma seçeneklerine ''-h 1280 -w 960'' yazıp bir deneyin. Belki düzelir. Bu arada diğer oyunlardada aynı mı?
Önceki Windows sürümüne geçip denediniz mi ?hocam yok vallahi düzelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka oyun oynamıyorum hocam