Neler Yeni

CSGO 1280x960 ÇÖZÜNÜRLÜK SİYAH EKRAN SORUNU

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
30,758
Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta çözünürlüğü 1280 960 yaptığımda oyunda siyah ekran oluyor yardım eder misiniz

evet sadece 1920 1080 de çalışıyor
Anladım dün aynı sorun bende olmuştu önceki Windows sürümüne geçtim , başlatma seçeneklerine -h 800 -w 600 ve oyun dosyalarını doğrulayarak düzeltmiştim. Aynılarını deneyin umarım olur olmaz ise başka bir fikrim yok.

Anladım dün aynı sorun bende olmuştu önceki Windows sürümüne geçtim , başlatma seçeneklerine -h 800 -w 600 ve oyun dosyalarını doğrulayarak düzeltmiştim. Aynılarını deneyin umarım olur olmaz ise başka bir fikrim yok.
hocam deniyorum şimdi

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi başlatma seçeneklerine ''-h 1280 -w 960'' yazıp bir deneyin. Belki düzelir. Bu arada diğer oyunlardada aynı mı?

hocam yok vallahi düzelmedi :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi başlatma seçeneklerine ''-h 1280 -w 960'' yazıp bir deneyin. Belki düzelir. Bu arada diğer oyunlardada aynı mı?
başka oyun oynamıyorum hocam

Geri