CSGO 4:3 BLACK BAR SORUNU

Levi Ackerman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,464
Evet herkese selamlar dostlar
Sorunum bu hdmi ile bağladığım zaman black bar oldu herşeyi denedim(amd ayarlarında tam panel yapmayı, ddu ile sürücü kaldırmayı). Sanırım monitörden bir ayar yapmamız lazım. Yardımcı olurmu sunuz?

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1920/1080 dışında bütün çözünürlüklerde black bar var.

Ekran kartın AMD mi Nvidia mı? Yapman gereken youtube da ''AMD/Nvidia CSGO Black Bar Kaldırma'' yazmak. Konu açmana bile gerek kalmayacaktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD olan eskiymiş. GPU Ölçekleme ayarını Radeon Ekran Ayarları'ndan açıp Ölçekleme Modu'nu Tam Panel yaparsan sorun çözülür.

Son düzenleme:
Ekran kartın AMD mi Nvidia mı? Yapman gereken youtube da ''AMD/Nvidia CSGO Black Bar Kaldırma'' yazmak. Konu açmana bile gerek kalmayacaktı.

AMD olan eskiymiş. GPU Ölçekleme ayarını Radeon Ekran Ayarları'ndan açıp Ölçekleme Modu'nu Tam Panel yaparsan sorun çözülür.
Hocam herhalde konuyu okumadınız herşeyi denedim yazmıştım. Dediklerinizi de ve ekran kartımın amd olduğunu okursanız anlardınız. Yoksa bende biliyorum video izlemeyi

Hocam herhalde konuyu okumadınız herşeyi denedim yazmıştım. Dediklerinizi de ve ekran kartımın AMD olduğunu okursanız anlardınız. Yoksa bende biliyorum video izlemeyi

Hmm evet pardon :(. Bu durumda monitör ayarlarınızı bilmiyorum yardımcı olamayacağım :(

Geri