variares d d
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Arkadaşa Herkese Selam csgo yu 4:3 oynamak ıstıyorum oyun içi 4:3yaptım monitörümüde 4:3 yapmam gerekıyo mu yoksa sadece oyun içi ayarlayınca olmuş oluyor mu
teşekkür ederim kardeşimiç ayarları yapınca oluyo diye biliyorum.
ekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıbaekran kartından yapman lazım kardeşim black bar kapatacaksan eğer
black bar olmaması gerekiyo ekranda. eğer varsa görüntü aynı kalıyo ve ekran küçülüyo bu sana dezavantaj oluyo ekran kartı ayalarından bunu düzeltebilirsinekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıba
sapphire rx 590 nitro + 8gb S.E MODELİekran kartını söyle anlatıyım sana nasıl olduğunu
ekran yazan yeri cpu yapman ve kaydetmen gerekiyorOyun içinden ayarlaman yeterli. Eğer yanlarda black bar sorunu olursa Nvidia için; Nvidia Denetim Masası, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla, Ölçeklendirme, Tam ekran kısmından ayarlayabilirsin. AMD için de aynı olayı yapıyorsun ama nerden bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
sapphire rx 590 nitro + 8gb S.E MODELİ