CSGO 4:3 Oynamak

Reaksiyon skoru
74
Arkadaşa Herkese Selam csgo yu 4:3 oynamak ıstıyorum oyun içi 4:3yaptım monitörümüde 4:3 yapmam gerekıyo mu yoksa sadece oyun içi ayarlayınca olmuş oluyor mu

iç ayarları yapınca oluyo diye biliyorum.

ekran kartından yapman lazım kardeşim black bar kapatacaksan eğer
ekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıba

Eğer sadece oyun içinden 4:3 yaparsan ekranın kenarları black bar olur ve oyunda hiçbişey değişmez 4:3 avantajını kullanamazsın. Fakat ekran kartı ayarlarından AMD İÇİN ekran ayarlarından ekranı kapla yada ekranı doldur gibi bi seçeneği seçmen lazım NVİDİA İÇİN bi bilgim yok fakat youtubedan bulabilirsin nasıl olduğunu.
Post automatically merged:

ekran akrtından en boy oranını koru yaptım zaten ben sunu merak edıyorum xantares 4:3 oynuyor ama monıtoru tam kenarlar sıyah degıl sadece oyun ıcı ayarıyla 4:3 oluyosa oyle yapayım bosuna kucuk ekranda oynuyom galıba
black bar olmaması gerekiyo ekranda. eğer varsa görüntü aynı kalıyo ve ekran küçülüyo bu sana dezavantaj oluyo ekran kartı ayalarından bunu düzeltebilirsin

Oyun içinden ayarlaman yeterli. Eğer yanlarda black bar sorunu olursa Nvidia için; Nvidia Denetim Masası, Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla, Ölçeklendirme, Tam ekran kısmından ayarlayabilirsin. AMD için de aynı olayı yapıyorsun ama nerden bilmiyorum.
Adsız.webp

Geri