Neler Yeni

CSGO açılıyor ama ekrana gelmiyor.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Asil
Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdaki gibi. Oyun açılıyor, görev çubuğuna geliyor ancak ekrana gelmiyor hiçbir şekilde. Steam den özellikler yapıp dosyaları dogruluyorum ve PC yi kapatıp açıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Her oyunu oynayıp PC yi kapattigimda aynı sorun oluyor. Bir kaç saat önce bı şekilde girdi şuan tekrar girmiyor. Bu sadece CSGO ya özel steamde ki diğer oyunlarda vs. böyle bir sorun olmuyor. (İşletim sistemim win11 22h2
Mesaj otomatik birleştirildi:

@nihatcebi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdaki gibi. Oyun açılıyor, görev çubuğuna geliyor ancak ekrana gelmiyor hiçbir şekilde. Steam den özellikler yapıp dosyaları dogruluyorum ve PC yi kapatıp açıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Her oyunu oynayıp PC yi kapattigimda aynı sorun oluyor. Bir kaç saat önce bı şekilde girdi şuan tekrar girmiyor. Bu sadece CSGO ya özel steamde ki diğer oyunlarda vs. böyle bir sorun olmuyor. (İşletim sistemim win11 22h2

@nihatcebi
cs zaten sorunlu bir oyun çoğu kişide durum öyle, bende de öyle, o yüzden hep girerken dosya doğrula yapmak zorundayım. Format atmayı deneyebilirsin.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi

@nihatcebi
Oyunu hangi ekran çözünürlüğünde ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam?

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
1240 a 720 mi ne olması gerekiyor yani 4:3. Grafiklerde high
1280x960 yapın, grafikleri de en düşük ayara çekin hocam. Yanlarda blackbar var mı hocam? Ekran tam mı yani? Bir de ayarlarda CPU ayarı vardı o etkin olsun. Çoklu çekirdek diye de geçebilir.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1280x960 yapın, grafikleri de en düşük ayara çekin hocam. Yanlarda blackbar var mı hocam? Ekran tam mı yani? Bir de ayarlarda CPU ayarı vardı o etkin olsun. Çoklu çekirdek diye de geçebilir.
Hocam black var yok. 4:3 olması için kendisi otomatik veriyor. Bu nedenle coznurlugu değiştirmiyorum. Zaten çözünürlüğün düşük olmasının sebebide adamları daha geniş göstermesi.

Top Bottom