Neler Yeni

csgo artık oynanılabilinecek gibi değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir kaç ayar ile 20 FPS alırken artık 60 sabit alıyorum.
yoo ayarlar aynı idi aynı sahnede daha düşük verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.youtube.com/c/ÖmerDmN2/videos böyle insanlar yüzünden maalesef çok haklısınız sizde, işte böyle oyun oynayamayan, beceremeyen insanlar sizin güzel oyunlarınızı mahvediyorlar ve buna çok üzülüyorum. Tamamiyle suç hem şirkette hemde böyle insanlara örnek olanlarda :mad:
bu adamı bulsam sövesim var

sws9912

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
yoo ayarlar aynı idi aynı sahnede daha düşük verdi

bu adamı bulsam sövesim var
Çok haklısınız çevremde bir arkadaş var bunu zamanında göstermişti bana ağzını burnunu kırası varmış onunda hakkediyor bence böyle örnek olmak çok kötü, valla zevkle izleyebilirdim yüzünün dağılmasını, sizin gibi insanların oyununu mahvettikleri için 🤗

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok haklısınız çevremde bir arkadaş var bunu zamanında göstermişti bana ağzını burnunu kırası varmış onunda hakkediyor bence böyle örnek olmak çok kötü, valla zevkle izleyebilirdim yüzünün dağılmasını, sizin gibi insanların oyununu mahvettikleri için 🤗
suç ya suç içerde bile yatar

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
3 gram aklı yok şu beyinsizin maalesef yapıcak bir şey yok
Çok haklısınız olan sizin gibi iyi oyunculara oluyor günün sonunda maalesef böyle terbiyesiz insanlar yüzünden çok ayrı gıcık oluyorum böyle oynayamayıp hile açanlara ve tavsiye edenlere...

Syphex

80+
https://www.youtube.com/c/ÖmerDmN2/videos böyle insanlar yüzünden maalesef çok haklısınız sizde, işte böyle oyun oynayamayan, beceremeyen insanlar sizin güzel oyunlarınızı mahvediyorlar ve buna çok üzülüyorum. Tamamiyle suç hem şirkette hemde böyle insanlara örnek olanlarda :mad:
Bu kişinin yaptığı hiç bir ''hile'' çalışmıyor bu arada. Videoyu atıyor ve nedense 1 saat içinde hemen fix yiyor ve genelde virüs dolu oluyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sadece ofline oyunda karşı deilim hack e a
ofline oyunda hep hack yaparım ama hoşuma gidiyo
onlinede karşıyım
bu arada beyler ömer DmN'yi linç etme klübü açakmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Bu kişinin yaptığı hiç bir ''hile'' çalışmıyor bu arada. Videoyu atıyor ve nedense 1 saat içinde hemen fix yiyor ve genelde virüs dolu oluyor.
Hiç bilmiyorum maalesef takip etmiyorum böyle bir şahsı sadece zamanında arkadaş söylemişti bende göstermek istedim sizlere, çalışmasa bile teşvik etmesi bile o kadar sinir bozucu ki anlatamam sizlere

sadece ofline oyunda karşı deilim hack e a
ofline oyunda hep hack yaparım ama hoşuma gidiyo
onlinede karşıyım
bu arada beyler ömer DmN'yi linç etme klübü açakmı
Sonuna kadar destekçinizim oyunları oynamasam bile, sizin gibi insanlar asla bunu hak etmiyor, edemezde zaten

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye