CSGO ban yenir mi???

O açtığınız hilelerin sizi boşluk dileğiyle.

Adam hesapları kasıyor. "Başkası onun kastığı hesapta hile açarsa ben de onun hesabına giriş yaptığım için IP ban tarzı yer miyim? soruyor. Nasıl adamın hile kullanmasına bağladınız?

Adam hesapları kasıyor. "Başkası onun kastığı hesapta hile açarsa ben de onun hesabına giriş yaptığım için IP ban tarzı yer miyim? soruyor. Nasıl adamın hile kullanmasına bağladınız?
Mevzu hile kullanması değil hesap boostlaması

Bu hile olmuyor. İsteyen istediği şekilde hesap kullanabilir. CS:GO smurf hesap kullanılamaz diye bir yasaklama getirmediği için adama gelip kötü söz sarf edemezsiniz.
Umarım bir gün yeni başladığın bir oyunda karşına oyunu yıllardır oynayan birisi gelir.

Bunu bununla bağdaştırmakta çok düşünmüş olmalısın.

Profiline bakınca kimin daha ergen olduğunu anlıyorum. Manuel devam GO !
Senin profil de çok iç açıcı değil.
Yaşın da 15 değilse bütün foruma adres veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''İMPARATORE Görkem''

Senin profil de çok iç açıcı değil.
Yaşın da 15 değilse bütün foruma adres veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''İMPARATORE Görkem''
Bilemedin, üzül.

Hiçteyse manuelci olup profilimi boş kadın fotosu koymuyorum. Hadi zamanın geçiyor manuel vaktin geldi.

Ağlamaya devam et. En basit oyunda bile silver olan..

Bilemedin, üzül.

Hiçteyse manuelci olup profilimi boş kadın fotosu koymuyorum. Hadi zamanın geçiyor manuel vaktin geldi.

Ağlamaya devam et. En basit oyunda bile silver olan..
Silver mı? :D
''Ağlamaya devam et.'' ergen olduğun konusunda yanılmamışım.
''Bilemedin, üzül.'' 14 mü? Daha fazlasya bir psikoloğa görün, çocuk gibi davranıyorsun.

Uygunsuz davranış
Silver mı? :D
''Ağlamaya devam et.'' ergen olduğun konusunda yanılmamışım.
''Bilemedin, üzül.'' 14 mü? Daha fazlasya bir psikoloğa görün, çocuk gibi davranıyorsun.
Manuel vaktin gelmiş arkadaş. Kimin ne yaş olduğuna mesajla karar veriyorsan senin profil fotoğrafına bakınca saplıktan artık ellerin aşınmış belli. Yapa yapa gerilemişsin. Benim yazdığım mesajları tekrar eden bir papağansın. Hayattaki tek başarısı manuel olan sap.

Blok yazmana da artık gerek yok. Git tuvalete hadi.

Manuel vaktin gelmiş arkadaş. Kimin ne yaş olduğuna mesajla karar veriyorsan senin profil fotoğrafına bakınca saplıktan artık ellerin aşınmış belli. Yapa yapa gerilemişsin. Benim yazdığım mesajları tekrar eden bir papağansın. Hayattaki tek başarısı manuel olan sap.
Yoksayıyorum yoksa ban yiyeceğim.
Haksızken haklı duruma çıkmaya çalışanlar...

Geri