Adnanın bahsettiği kişi benim arkadaşlar. Olayı anlatayım 4 arkadaş farklı yan hesaplar açıp csgoda 2v2 hvh oynayalım dedik. Normal hesabımda 1750 saatim var ve bir kere bile hile açmadım. Her neyse vs yi atarken işte adnan ve başka bir arkadaş daha geldi discorda bizde gelelim mi dediler 2v2 özel maçta hvh atıyoruz isterseniz hileyi atalım gelin dedik. Bunlar dm ye gittiler sonra sunucunun genel chatine sizin kadar acizler yok işte benim aimim yokta yinede senin kadar aciz değilim falan filan neler neler öyle bir sövüyorlar ki sunucuda bide bana sövüyorlar ha benim diğer oynadığım 3 kişide oyunda lay lay lom diye geziyorlar ya zaten ellerine bıçak alıp öyle mevlana falan açmıyorlar hahaha neyse sonra adnan ss atmaya başladı 2 tane arkadaş var bir tanesi arkadaşın vatan haini diye yazmış bir taneside kafasına balyozla vurmak lazım falan diye yazmış onların ssini attı bana sonra olay bayağı büyüdü sunucuda tartışma çıktı adnan mutelandı diğer arkadaşıda banlandı sonradanda forumlara yazmaya başladım nicknameleri merak ettim nasıl bir post açmış diye attığı ss te jexper67 diye bir kişi vardı onu arattım buldum sonunda rdr 2 de ultra lowda 40 fps alıyor falan demiş bayağı saçmalamış 1.si oyun orjinal arkadaşlar rdr 2 değil rdr online 40 TL'ye aldım 8 gb ram ve ryzen 5 1600 üm var o yüzden delilercesine darboğaz yiyor ve kasıyor oyun 2.side csde ekran kartı sıcaklığını bırakın 87 90 dereceyi rdr online da bile en ultra ayarlarda 1 saat oynayınca 85 i anca görüyor.Kısacası arkadaşlar Adnan o kadar boş bir post açmış ki ve o kadar abartılı yazmış ki bende açıklama yapayım dedim değerli zamanınızı harcadıysam özür dilerim hepinizden.