Bu arkadaş iyice kendini deli etti.Arkadaşlar hesabımda 10 bin TL bıçak vardı ban yedim nasıl açarım overwatch diyor
Kanka sana 1050 ti mi yedirdiler. Niye bu kadar hızlısın.Arkadaşlar hesabımda 10 bin TL bıçak vardı ban yedim nasıl açarım overwatch diyor
Gece gece yapıcak bişey bulamadın mı kanki , git müzik fln dinleArkadaşlar hesabımda 10 bin TL bıçak vardı ban yedim nasıl açarım overwatch diyor
Hocam arkadaş troll aldırmayın.5 dakika önce valoranta 50 bin TL yatırdı.Ondan 1 dakika önce de 9500 TL'ye sistem bakıyordu.Bildiğim kadarıyla çözümü yok ama yinede bence yapabilirsen steam in müşteri hizmetleri vesayreyle bi iletişime geç
Ben de neden hâlâ ban yemedi diyordum, şimdi yemiş. Yönetim bir iki dakika gecikti bu kezHocam arkadaş troll aldırmayın.5 dakika önce valoranta 50 bin TL yatırdı.Ondan 1 dakika önce de 9500 TL'ye sistem bakıyordu.
1 gecede 70 bin vurgunHocam arkadaş troll aldırmayın.5 dakika önce valoranta 50 bin TL yatırdı.Ondan 1 dakika önce de 9500 TL'ye sistem bakıyordu.
Hocam ne kadar ceza yiyor Perma mı?Ben de neden hâlâ ban yemedi diyordum, şimdi yemiş. Yönetim bir iki dakika gecikti bu kez
Ne kadar olduğundan haberim yok hocam da muhtemelen öyledirHocam ne kadar ceza yiyor Perma mı?
Şimdi birazdan hesap açar ARKADAŞLAR DA FORUMDAN BANLANDIM NE YAPMAM GEREK.Ne kadar olduğundan haberim yok hocam da muhtemelen öyledir
Yine de ban yedi şükürler olsun. Bir de uzayda 2000W PSU kullanacak darkvega adlı arkadaş ban yese bu geceyi atlaticazBen de neden hâlâ ban yemedi diyordum, şimdi yemiş. Yönetim bir iki dakika gecikti bu kez
Evet o arkadaş da yemiş banını.İyi geceler diliyorum iyi forumlar.Ben de neden hâlâ ban yemedi diyordum, şimdi yemiş. Yönetim bir iki dakika gecikti bu kez