O zaman herkes Ios'da, Windows'da, AMD'de, Intel'de, IBM'de, Linux'da, NVidia'da, Hürriyet Gazetesi'nde, gündem ve ünlülerin yaşantısı hakkında, tv programlarında, onda bunda şunda tüm yaşadıklarını kendi platformlarına iletsinler öyle mi?var
yıllardır kullandığım forum bağımsız olması gerekirlen bazı forumlardan banlanan insanlar burayı moderasyon sanıyor ve bu forumumuza uygun bir şey değil.
Sorunlar yaşandığı yerdedir buraya taşınmaz.
Forum arası asla böyle yapılmaz sadece burası için değil .
ben de banlandım ama burada konu açmam bir şey değiştirmezdi sadece orayı buraya taşımaya çalışacaktım ve bu gereksiz , yanlış bir hareket.
Forum kurallarında yazmak zorunda değil bu.
Ve her forumun kuralları farklıdır o forumu kullanıyorsanız uymak zorundasınız uymak istemiyorsanız kullanmazsınız gelip burada yazmazsınız veya gidip profilde yazarsınız ama konu açılmaz çünkü saçma
En can sıkıcı unsur da şu; bunu forum moderatör ekiplerinden değil de; sizler gibi kemikleri henüz gelişim gösteren; hayata gözlerini yeni açan ergen tayfalarından öğretilmeye çalışma çabaları oluyor biliyor musun? Eskiden buralarda sizler gibi yeni yetme kuşaklar yoklardı. İnanır mısın? Hayat ne de güzeldi...
*** Her mevzuyu nette araştırmalar yaparak biz eski forumculardan öğrenip de bize satmaya kalkışmanız da ayrı bir muamma zaten..