AlınmazArkadaşlar süresi bitermi belli bir süresi varmı veya kazandırırmı?
NedenAlınmaz
16 dolarlık cephanelik biletini toplam 6 kez satın alsan, toplamda 240 yıldız toplayabilirsin. 240 yıldız ile sadece fever kasası alsan, 120 kasa eder. Bu kasa şuanda markette 2 dolara satılıyor. 120 tane kasayı 1,95 dolara satsan, 234 dolar eder. 234 dolardan 96 dolar bilet fiyatını çıkarsan, toplamda havadan 138 dolar kazanmış olursun. Sen alma kanka millet ilk gün 3 dolardan sattı kasayı paraya baba diyor şuanAlınmaz
16 dolarlık cephanelik biletini toplam 6 kez satın alsan, toplamda 240 yıldız toplayabilirsin. 240 yıldız ile sadece fever kasası alsan, 120 kasa eder. Bu kasa şuanda markette 2 dolara satılıyor. 120 tane kasayı 1,95 dolara satsan, 234 dolar eder. 234 dolardan 96 dolar bilet fiyatını çıkarsan, toplamda havadan 138 dolar kazanmış olursun. Sen alma kanka millet ilk gün 3 dolardan sattı kasayı paraya baba diyor şuan![]()
kasa mı alıyosunBen geçen hafta 1 tane almıştım bugün 2 tane daha aldım baya karlı oluyor hesapta paran ve zamanın varsa al gitsin![]()
40 yıldızı fullemesi 2 gün full oynama sürüyoralıyorum o zaman reis
Post automatically merged:
kasa mı alıyosun
1 hafta kasa banı varmış galiba40 yıldızı fullemesi 2 gün full oynama sürüyor
yes onu da hesap et1 hafta kasa banı varmış galiba
reis peki alsak yeni kasa gelene kadar jetonlar duramazmı meselagünler geçtikçe fiyatı düşer kutu alsan bile direkt satamazsın kutu aldıkta 1 hafta sonra satabiliyon haftaya 1.5dolar düşer yani geç kalmışsın
duruyor diye biliyorumreis peki alsak yeni kasa gelene kadar jetonlar duramazmı mesela