Csgo cephanelik alınır mı??

Notghost

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar süresi bitermi belli bir süresi varmı veya kazandırırmı?

En basitinden Fever Case şuan 2 dolardan satılıyor markette. 16 dolar harcayarak cephanelik biletini alsan 40 yıldız kazanabiliyorsun en fazla. 2 yıldıza bu fever kasasından 1 adet alabiliyorsun. 40 yıldızdan kaç tane 2 yıldızlık kasa alınır? 20 tane. 20 tane kasayı 2 dolardan satsan eline geçen para 40 dolar. 16 dolar bilet parasını çık, 24 dolar net kâr. 1 dolardan satsan bile kârdasın.

Ben geçen hafta 1 tane almıştım bugün 2 tane daha aldım baya karlı oluyor hesapta paran ve zamanın varsa al gitsin :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
16 dolarlık cephanelik biletini toplam 6 kez satın alsan, toplamda 240 yıldız toplayabilirsin. 240 yıldız ile sadece fever kasası alsan, 120 kasa eder. Bu kasa şuanda markette 2 dolara satılıyor. 120 tane kasayı 1,95 dolara satsan, 234 dolar eder. 234 dolardan 96 dolar bilet fiyatını çıkarsan, toplamda havadan 138 dolar kazanmış olursun. Sen alma kanka millet ilk gün 3 dolardan sattı kasayı paraya baba diyor şuan :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
alıyorum o zaman reis

16 dolarlık cephanelik biletini toplam 6 kez satın alsan, toplamda 240 yıldız toplayabilirsin. 240 yıldız ile sadece fever kasası alsan, 120 kasa eder. Bu kasa şuanda markette 2 dolara satılıyor. 120 tane kasayı 1,95 dolara satsan, 234 dolar eder. 234 dolardan 96 dolar bilet fiyatını çıkarsan, toplamda havadan 138 dolar kazanmış olursun. Sen alma kanka millet ilk gün 3 dolardan sattı kasayı paraya baba diyor şuan :D
Post automatically merged:

Ben geçen hafta 1 tane almıştım bugün 2 tane daha aldım baya karlı oluyor hesapta paran ve zamanın varsa al gitsin :D
kasa mı alıyosun

günler geçtikçe fiyatı düşer kutu alsan bile direkt satamazsın kutu aldıkta 1 hafta sonra satabiliyon haftaya 1.5dolar düşer yani geç kalmışsın

günler geçtikçe fiyatı düşer kutu alsan bile direkt satamazsın kutu aldıkta 1 hafta sonra satabiliyon haftaya 1.5dolar düşer yani geç kalmışsın
reis peki alsak yeni kasa gelene kadar jetonlar duramazmı mesela

Kasanın fiyatının şuana kadar çok daha düşük olması gerekiyordu iyi bile tuttular. Full kasa alırsan 20 tane alabiliyorsun ama kasayı aldıktan 7 gün sonra satabiliyorsun 7 gün sonra fiyat ne olur, fiyatı yüksek tutanlar aşağı salar mı orası bilinmez biraz riske giriyor bu arada her satışta %13 komisyon ödediğini de unutma
Post automatically merged:

reis peki alsak yeni kasa gelene kadar jetonlar duramazmı mesela
duruyor diye biliyorum

Geri