Csgo cephanelik alınır mı??

Kasanın fiyatının şuana kadar çok daha düşük olması gerekiyordu iyi bile tuttular. Full kasa alırsan 20 tane alabiliyorsun ama kasayı aldıktan 7 gün sonra satabiliyorsun 7 gün sonra fiyat ne olur, fiyatı yüksek tutanlar aşağı salar mı orası bilinmez biraz riske giriyor bu arada her satışta %13 komisyon ödediğini de unutma
Post automatically merged:

duruyor diye biliyorum
yani alayımmı sence

16 dolarlık cephanelik biletini toplam 6 kez satın alsan, toplamda 240 yıldız toplayabilirsin. 240 yıldız ile sadece fever kasası alsan, 120 kasa eder. Bu kasa şuanda markette 2 dolara satılıyor. 120 tane kasayı 1,95 dolara satsan, 234 dolar eder. 234 dolardan 96 dolar bilet fiyatını çıkarsan, toplamda havadan 138 dolar kazanmış olursun. Sen alma kanka millet ilk gün 3 dolardan sattı kasayı paraya baba diyor şuan :D
Ben de 6-7 defa aldım ama valve arkadaşımız duyuru falan yapmadığı için tüm yıldızları güncellemeden önce bitirdim. Hâli hazırda yüzlerce yıldız biriktirenler yüzlerce kasayı ve skini çekti zaten. Kasanın fiyatı da düşüyor. Sen şimdi cephaneliği alsan herhangi bir şey çıkarsan satmak için 1 hafta bekleyeceksin 1 hafta sonra kasanın fiyatı da skinlerin fiyatı da düşmüş olacak. Mevzuya 20-25 gün gecikmeli girmiş olacaksınız. Ha ben yıldız biriktirecem derseniz uzun süre böyle güncelleme gelmeyecek.

Geri