Neler Yeni

Csgo Çok Kötü Oynamaya başladım

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba csgoda faceit kasıyorum ve turnuvalarada çıkıyorum çok iyi oynayan biriyimde normalde hatdaha en son şahangiller esport ile 16-9 zorlayabildik yarı finalde elendik 28civarı vurdum her maç çok iyi vururdum ama şahangiller maçından sonra 1 haftadır her oyunda valorant csgo hep kötü oynuyorum keleşlere bile bazen veriyorum maç hep aim kasıyorum ama maçlara çıktığım içinde böyle kötü oynadığımdan aşırı psikolojim bozuldu nasıl kurtulcam
aimim çok iyidir normalde hatdaha rehber bile açmıştım forumda ama hem psikolojimden hem nedeni bilmediğim bir nedenden oynayamıyorum psikolojim yüzünden ayar değiştiripde duruyorum lütfen yardım sadece csgo değil valoranttada çok kötü oynamaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komple bilgisayara birkaç gün aramı vermeliyim napmalıyım artık bilemiyorumda

Son düzenleme:

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Isınmadan mı giriyorsun moruk napıyorsun? Ben CS:GO'yu kısmen bırakmış olsam bile sırf 2 el faceit için 1 saat ısınıyorum. Ayar değiştirip te durma.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınmadan mı giriyorsun moruk napıyorsun? Ben CS:GO'yu kısmen bırakmış olsam bile sırf 2 el faceit için 1 saat ısınıyorum. Ayar değiştirip te durma.
Isınmadan gircek kadar amatör olsam şahangiller gibi bir takımla maç yapamazdım takım ile her maça 2 saat ısınıyorum aimimde çok iyi k.d skoruna ise bakıldığında 1.34 civarıyım faceitde ama bu 1 hafta içersinde ne yaparsam yapıyım olmuyor 5 yıldır oynuyorum bu oyunu yapamayıncada çok kötü hissediyorum 3yıldır hiç ayar değiştirmemiştim ama garip bir şekilde artık ne yapmam gerek bilemiyorum
faceit 8lvl

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Isınmadan gircek kadar amatör olsam şahangiller gibi bir takımla maç yapamazdım takım ile her maça 2 saat ısınıyorum aimimde çok iyi k.d skoruna ise bakıldığında 1.34 civarıyım faceitde ama bu 1 hafta içersinde ne yaparsam yapıyım olmuyor 5 yıldır oynuyorum bu oyunu yapamayıncada çok kötü hissediyorum 3yıldır hiç ayar değiştirmemiştim ama garip bir şekilde artık ne yapmam gerek bilemiyorum
Kusura bakma ama böyle oynayan biri, bir de 5 yıldır oynayan biri birden çöp duruma düşemez. Şahangiller o kadar da iyi bir takım değil zaten, kendini büyük gösterme. Oyuna 3 gün ara vermen lazım minimum. Yavaş yavaş senin de CS serüvenin bitiyor gibi.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Kusura bakma ama böyle oynayan biri, bir de 5 yıldır oynayan biri birden çöp duruma düşemez. Şahangiller o kadar da iyi bir takım değil zaten, kendini büyük gösterme. Oyuna 3 gün ara vermen lazım minimum. Yavaş yavaş senin de CS serüvenin bitiyor gibi.
oyuna ara verirsem dediğin gibi eskisi gibi olma ihtimalim varmı takımın entrysiyim aimden daha çok kötü hissetiğimden oynayamıyorum buyüzden maçlara kendimi veremiyorum sence mental olarak biraz dinlenmemmi gerek

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Bana çok saçma geldi yani durup dururken ne olmuş olabilirki. Bence moralinle alakalı olabilir. Oyuna girmeden önce epey ısın ve beynini kötü düşüncelerden uzaklaştır. Psikolojik olabilir.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
oyuna ara verirsem dediğin gibi eskisi gibi olma ihtimalim varmı takımın entrysiyim aimden daha çok kötü hissetiğimden oynayamıyorum buyüzden maçlara kendimi veremiyorum sence mental olarak biraz dinlenmemmi gerek
Takımın başka bir oyuncu bulması gerekiyor. Entry olduğun için takım içi değişiklik takım için sıkıntılı olabilir. 1 hafta minimum takımdan ve oyundan ayrı kalman gerekiyor ardından yavaş yavaş ısınarak prac yaparak kendini iyileştirmen gerekiyor. Umarım CS serüvenin bitmez. Mesela imorr takıma ara verince takım çok değişikliğe uğradı bunun sebebi imorun entry fragger olması. Ama eğer giden support görevindeki ngin olsaydı pek bir şey değişmezdi. Takımınızda yedek oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerisi senin psikolojine kalmış.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bana çok saçma geldi yani durup dururken ne olmuş olabilirki. Bence moralinle alakalı olabilir. Oyuna girmeden önce epey ısın ve beynini kötü düşüncelerden uzaklaştır. Psikolojik olabilir.
bende öyle düşünüyorum şahangiller maçına çok ümitle çıktık ama o maçta yenilince bana bir şey oldu oynayamamaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takımın başka bir oyuncu bulması gerekiyor. Entry olduğun için takım içi değişiklik takım için sıkıntılı olabilir. 1 hafta minimum takımdan ve oyundan ayrı kalman gerekiyor ardından yavaş yavaş ısınarak prac yaparak kendini iyileştirmen gerekiyor. Umarım CS serüvenin bitmez. Mesela imorr takıma ara verince takım çok değişikliğe uğradı bunun sebebi imorun entry fragger olması. Ama eğer giden support görevindeki ngin olsaydı pek bir şey değişmezdi. Takımınızda yedek oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerisi senin psikolojine kalmış.
Çok teşekkür ediyorum fikrini belirtiğin için benim için çok değerli mutlaka deniyeceğim umarım eskisi gibi olurum.
Umarım cs serüvenim bitmez ama biraz dinlenme zamanımın geldiğini düşünmeye başladım

whoamii

80+ Silver
Bir süre başka bir oyuna girip kendini CS'den uzaklaştırmaya çalış. Bir aralar ben de hiç fena oynamazdım, daha sonra oynayışım berbat bir hal aldı fakat 2 hafta ara verince eski haline dönmeye başlamıştı. Daha sonra da 6 ay oynayamayınca kötüden de kötü oldu:D Bu arayı fazla kaçırmamaya çalış iyice çöp olursun.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bir süre başka bir oyuna girip kendini CS'den uzaklaştırmaya çalış. Bir aralar ben de hiç fena oynamazdım, daha sonra oynayışım berbat bir hal aldı fakat 2 hafta ara verince eski haline dönmeye başlamıştı. Daha sonra da 6 ay oynayamayınca kötüden de kötü oldu:D Bu arayı fazla kaçırmamaya çalış iyice çöp olursun.
Direk belli bir bilgisayardan uzak kalmaya çalışacağım her bilgisayarı açtığımda cs aklıma geliyor 1 hafta fln ayrı kalsam umarım eski hale dönerim ortalama maç killerim 38k 12d iken şimdi 8kill civarlarına düştü ve her maça girdiğimdede çok stress olmaya başladım arkadaşların dediği gibi cidden mental olarak biraz ara vermem gerekiyor sanırsam.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
knk ben kötü oynadığımda cross değişiyordum ve işe yarıyordu
benim wiewmodelım ve crossumu asla değiştirmiyorum çok sens im ile oynuyorum bu aralar naparsam ama yapıyım olmuyor umarım ara verdikten sonra düzelebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,680
Üyeler
169,600
Son üye
BloodyWhox
Top Bottom