Benim daha önceden formumun düştüğü çok oldu ama bu kadar uzun sürmemişti uzun sürdüğü içinde psikolojim maçlardan daha çok ağır basmaya başladı sizce ne yapmam gerek ?
Anladığım kadarıyla o maçı kaybettikten sonra böyle olmaya başlamış. Motivasyonun falan düşmüş olabilir bu da psikolojini etkiliyor olabilir. 1,2 gün ara ver kafanını topla, sevdiğin aktiviteleri yap sosyal hayatta. Sonra bir hedef koy (şu maçta şu kadar vurcam veya şu ranka çıkıcam gibi) ve antremanlarına devam et.
Konudan alakasız ama bir gün bileğim ağrıyordu ama gene valo gireyim dedim.
Adamlara full tap çalışıyorum var ya tak tak tak hep öyle. Sanki silverdan çıktım bi anda plata falan yükseldim.
Ertesi gün öyle olmadı...
Anladığım kadarıyla o maçı kaybettikten sonra böyle olmaya başlamış. Motivasyonun falan düşmüş olabilir bu da psikolojini etkiliyor olabilir. 1,2 gün ara ver kafanını topla, sevdiğin aktiviteleri yap sosyal hayatta. Sonra bir hedef koy (şu maçta şu kadar vurcam veya şu ranka çıkıcam gibi) ve antremanlarına devam et.
Konudan alakasız ama bir gün bileğim ağrıyordu ama gene valo gireyim dedim.
Adamlara full tap çalışıyorum var ya tak tak tak hep öyle. Sanki silverdan çıktım bi anda plata falan yükseldim.
Ertesi gün öyle olmadı...
merhaba csgoda faceit kasıyorum ve turnuvalarada çıkıyorum çok iyi oynayan biriyimde normalde hatdaha en son şahangiller esport ile 16-9 zorlayabildik yarı finalde elendik 28civarı vurdum her maç çok iyi vururdum ama şahangiller maçından sonra 1 haftadır her oyunda valorant csgo hep kötü oynuyorum keleşlere bile bazen veriyorum maç hep aim kasıyorum ama maçlara çıktığım içinde böyle kötü oynadığımdan aşırı psikolojim bozuldu nasıl kurtulcam
aimim çok iyidir normalde hatdaha rehber bile açmıştım forumda ama hem psikolojimden hem nedeni bilmediğim bir nedenden oynayamıyorum psikolojim yüzünden ayar değiştiripde duruyorum lütfen yardım sadece csgo değil valoranttada çok kötü oynamaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komple bilgisayara birkaç gün aramı vermeliyim napmalıyım artık bilemiyorumda