Csgo Ekibi Kuracağım

Ekler

• resim_2021-08-14_141412.png
    resim_2021-08-14_141412.png
    57.2 KB · Hit: 56
globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
Kendim için konuşuyorum, zaten hile sorunu olmasaydı ben 1200 saatte falan ben Global olurdum sürekli takım sorunu veya hile sorunu çıktığı için LE - SUP arası gidip geliyorum. Zaten eskiden Global Elite çok ilginç bir şey gibi gelirken artık şu oluyor :
-Rankın ne?
+Global
-Ha iyi.

Kendim için konuşuyorum, zaten hile sorunu olmasaydı ben 1200 saatte falan ben Global olurdum sürekli takım sorunu veya hile sorunu çıktığı için LE - SUP arası gidip geliyorum.
haklısın hileler baya büyük bir sorun

globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
Neyin kafası bu ben global bıraktım 5 kişilik takımın hepsi global hile yüzünden face id geçtik orda da 8 seviyeyim..

Olum adam ceza yedi la gözümün önünde
harbiden neden yedi acaba
Post automatically merged:

baglantı nereden kuracagız
şuan discord sunucusu açıyorum

Neyin kafası bu ben global bıraktım 5 kişilik takımın hepsi global hile yüzünden face id geçtik orda da 8 seviyeyim..
baglantı nereden kuracagız
Olum adam ceza yedi la gözümün önünde
ilk sayfadaki ilk mesajımda discord paylaştım gelebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,236
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri