darginim36
80+
Dahası
Forumda csgo 500+ saat olanlar katılmak isteyenler yazabilir amatör turnuvalara katılırız vb
Forumda csgo 500+ saat olanlar katılmak isteyenler yazabilir amatör turnuvalara katılırız vb
462 saate dmg gayet iyi gelebilirsinDMG den düştüm nova 4 düştüm 462 saatim var uyggun mudur
globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim varSenin rankın ne bakalım.. 4100 saat yeterlimi gelmek için..
bende 15 gündür girmedim annem kalp krizi geçirdiği için ama toplarım 2 3 güne rahatglobalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
Kendim için konuşuyorum, zaten hile sorunu olmasaydı ben 1200 saatte falan ben Global olurdum sürekli takım sorunu veya hile sorunu çıktığı için LE - SUP arası gidip geliyorum. Zaten eskiden Global Elite çok ilginç bir şey gibi gelirken artık şu oluyor :globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
hocam mm kasmıyor olabılır benım 2k saatım var bende global degılım adam esea yada faceıt kasıyor olabılır.globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
haklısın hileler baya büyük bir sorunKendim için konuşuyorum, zaten hile sorunu olmasaydı ben 1200 saatte falan ben Global olurdum sürekli takım sorunu veya hile sorunu çıktığı için LE - SUP arası gidip geliyorum.
bende 15 gündür girmedim annem kalp krizi geçirdiği için ama toplarım 2 3 güne rahat
hocam bende gelebılırmıyım 2k var462 saate dmg gayet iyi gelebilirsin
genelde fazla oynayanlar hilelerden fln bıkınca esea faceit geçiyorhocam mm kasmıyor olabılır benım 2k saatım var bende global degılım adam esea yada faceıt kasıyor olabılır.
tabikide gelebilirsinhocam bende gelebılırmıyım 2k var
Olum adam ceza yedi la gözümün önündeglobalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
baglantı nereden kuracagızgenelde fazla oynayanlar hilelerden fln bıkınca esea faceit geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabikide gelebilirsin
Neyin kafası bu ben global bıraktım 5 kişilik takımın hepsi global hile yüzünden face id geçtik orda da 8 seviyeyim..globalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
harbiden neden yedi acabaOlum adam ceza yedi la gözümün önünde
şuan discord sunucusu açıyorumbaglantı nereden kuracagız
Neyin kafası bu ben global bıraktım 5 kişilik takımın hepsi global hile yüzünden face id geçtik orda da 8 seviyeyim..
baglantı nereden kuracagız
Olum adam ceza yedi la gözümün önünde
ilk sayfadaki ilk mesajımda discord paylaştım gelebilirsinizglobalim şuan 1 2 aydır girmiyorum bıraktım oyunu 4bin saat ilede global olamadıysan oynama bu oyunu 2 bin saatim var
Alıntıyı görüntüle
Bende gelsem