Neler Yeni

CSGO FPS hakkında sorum var.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
hocam valoda kılçıksız 150+ fps alıyorum cs dx9 diye böyle olduğunu düşünüyorum dx8 ile açmayıda denedim oyun direk kapanıyor
sorunun sade csde olmasından yazılımsal bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Büyük ihtimalle akla gelen çoğu şeyi yapmışsındır driverları sil yeniden yükle vs

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sorunun sade csde olmasından yazılımsal bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Büyük ihtimalle akla gelen çoğu şeyi yapmışsındır driverları sil yeniden yükle vs
Overclock bile denedim tabi wattman alınca tekrar yapmadım stock halinde kullanıyorum şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çağ öncesi bi driver bile denedim

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Overclock bile denedim tabi wattman alınca tekrar yapmadım stock halinde kullanıyorum şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çağ öncesi bi driver bile denedim
allah sabır versin hocam. Senin yerinde olsam gpu'yu deil cpu değiştirirdim şahsen bi 3600x filan iyi gider gibi o sisteme

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Sam özelliği açıksa kapatıp dene, msi programları kuruluysa kaldır ör: msi center. Sadece csgo'da ise grafik ayarlarını kurcala, fps_max 0 yazdığını varsaydım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
allah sabır versin hocam. Senin yerinde olsam gpu'yu deil cpu değiştirirdim şahsen bi 3600x filan iyi gider gibi o sisteme
Hocam zaten mart nisan gibi üni için hazırlık olması amacıyla laptopa geçeceğim bu sistemde aileme kalıcak (evde 2 küçük kardeşim var onlar kullanır) en kötü 3050 veya 4050 li bi laptop almayı planlıyorum

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Hocam zaten mart nisan gibi üni için hazırlık olması amacıyla laptopa geçeceğim bu sistemde aileme kalıcak (evde 2 küçük kardeşim var onlar kullanır) en kötü 3050 veya 4050 li bi laptop almayı planlıyorum
hayırlı olsun şimdiden. 3050li bi laptop almanı önermem oyun oynayamazsın onda

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,655
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hayırlı olsun şimdiden. 3050li bi laptop almanı önermem oyun oynayamazsın onda
Hocam benim için şuan en önemli AAA oyunları oynadım (RDR2 Gow uncharted gibi gibi) şimdiden sonra işlemcisi iyi olan render tarzı işlerde beni götürebilecek bi laptop bakıyorum arkadaşım bu konularda bilgili (kurgu tarzı) ondan öğrenebildiklerimin üstüne koyarak kendi kendime bişeyler yapmayı düşünüyorum genel olarak lol valo cs overwatch gibi oyunlar oynarım laptop aldıktan sonra

kırmızışarapp

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar izlediğim bir twitch yayıncısının benle aynı sisteme sahip olmasına rağmen benden fazla FPS aldığını fark ettim bu yüzden sizlere danışmak istedim. Sizce bu fps değerleri normal mi?

FPS 120'ye kadar düşüyor 200 civarlarında geziyor ve arada drop giriyormuş gibi hissediyorum.

Sistem özellikleri:

Ryzen 5 5600 6- Core Processor (12 CPUs) 3.5GHZ
AMD Radeon RX 6700 XT 12 GB
1x GSKILL 3200 16GB ram
Ram dual değil ve xmp açık olmayabilir...

Top Bottom