Neler Yeni

Yardım Csgo fps yükseltici kodlar

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şımarmak? Arkadaşlar buyrun testi var
20 fps de rekabetçi oynanır mı sizce? En fazla atölyedeki düşük grafikli haritalarda takılırsın
Gayet akıcı birde ekran kaydı aldığı için 5fps ekle.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
-novid -tickrate 128 -treads 2 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex

oyunun baslatma şeçenekleri kısmına bu kodları yapıştır hem fps yükselir hemde oyunu 4.3 1024x768 ayarlada oynuyosan laptopta yanlar siyah ya hani onlar kalkıyo bende laptop kullanıyorum cs source de oluyo
treads değil threads büyük ihtimalle unlostun videosunun yorumlarından kopyaladın yorumlara yazan arkadaş yanlış yazmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet akıcı birde ekran kaydı aldığı için 5fps ekle.
20fps akıcı olmaz video renderlandığı için akıcı gözüküyordur. Ben youtubeye video yüklerken 60fps video çekiyordum minecraftta ama 30fps alıyordum bana oyun aşırı kötü gözüküyordu ancak video gayet akıcıydı.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
treads değil threads büyük ihtimalle unlostun videosunun yorumlarından kopyaladın yorumlara yazan arkadaş yanlış yazmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20fps akıcı olmaz video renderlandığı için akıcı gözüküyordur. Ben youtubeye video yüklerken 60fps video çekiyordum minecraftta ama 30fps alıyordum bana oyun aşırı kötü gözüküyordu ancak video gayet akıcıydı.
Ayarlar full lfs oynuyorum o da 25 30fps ama gayet akıcı.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
-high -novid -nojoy bu kodlar dışındakileri önermiyorum çünkü çoğu sistemde kararsılıklara yol açabiliyor bunlar çok etki etmez ama kesin düşürür azda olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom