Neler Yeni

Csgo güvenilir modda başlatılmıyo?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Önceki sorunumu çözmek için msi afterburn dan değerlere bakmam gerekiyodu bunun için trusted modu kapıyıp giriyodum. Şimdi sorunu düzelttim cs girecem bu seferde bununla karşılaştım:
1600250512767.png

trusted modu kapamak için başlatma seçeneklerine yazdığım kodu sildim oyun dosyalarını doğrula dedim yine olmadı,silip yükledim hala olmadı.Maç bul diyince güvenilir olarak yeniden başlat butonu geliyo tıklıyorum oyun kapandıktan sonra açılmıyo, elimle aç diyince tekrar buraya geliyo. Napabilirim? oyuna girmemi istemiyo pc heralde 2 gündür.

tutturudun

80+ Bronze
Önceki sorunumu çözmek için msi afterburn dan değerlere bakmam gerekiyodu bunun için trusted modu kapıyıp giriyodum. Şimdi sorunu düzelttim cs girecem bu seferde bununla karşılaştım:
Alıntıyı görüntüle
trusted modu kapamak için başlatma seçeneklerine yazdığım kodu sildim oyun dosyalarını doğrula dedim yine olmadı,silip yükledim hala olmadı.Maç bul diyince güvenilir olarak yeniden başlat butonu geliyo tıklıyorum oyun kapandıktan sonra açılmıyo, elimle aç diyince tekrar buraya geliyo. Napabilirim? oyuna girmemi istemiyo PC heralde 2 gündür.
Format atınca düzelir :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Alıntıyı görüntüle
trusted modu kapamak için başlatma seçeneklerine yazdığım kodu sildim oyun dosyalarını doğrula dedim yine olmadı,silip yükledim hala olmadı.Maç bul diyince güvenilir olarak yeniden başlat butonu geliyo tıklıyorum oyun kapandıktan sonra açılmıyo, elimle aç diyince tekrar buraya geliyo. Napabilirim? oyuna girmemi istemiyo PC heralde 2 gündür.
-trusted bunu yazdın değilmi

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor