Neler Yeni

CSGO hile kalıntısı nasıl silinir?

Ahmedie

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?

Arkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?
Free hile ise mining virüsü olabilir

Free hile ise virüs bulaşmıştır, muhtemelen.

Bitane kulağının bittiğini yere birtanede yanak ile dudak arasına patlattın mı tamamdır bu iş

Önce bir vac yemen lazım sonra pc format atıcaksın Sonra mode resetle.
Ama vac kacınılmaz adını yazdım sabitlemelere sakın hile acmadın haksız yere vac yedim diye konu açma.

Ah o pis kardeş varya... Neyseki SEN Açmamışsın.

Bir hafta şehir dışındayım diyorum adamlar bana boş muhabbet yapıyor yardım etmeyecekseniz kaybolun hile açmaya ihtiyacım yok oyunları eğlenmek için oynuyorum

Malwarebytes ile taradım virüs çıkmadı programıda temizledim ama kalıntı kaldıysa ban yemek istemiyorum hocam
%90İhtimalle Ban Yersiniz Zaten (Ya Owervactan ya dosya kontrolünden yani vac ban)

format atmadan kesin bi çözüm yolu yok malesef ama csyi silip ardından kaspersky ile tam tarama yaparsan belki kalıntı bulur kalkar ama kesin yol format. kardeşinede verme bidaha pcyi açmasın hile

Geri