Öneri CSGO için Hyperx Pulsefire Core mu yoksa Asus TUF M5 mi

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Arkadaşlar csgo için almak istediğim 2 mouse arasında kaldım. Lütfen bence şöyle böyle demek yerine anlaşılır mantıklı şeyler yazın. Oyun gereği hızlı hareketlerde hangisi daha hassastır benim için asıl önemli olan o.

Hyperx Pulsefire

TUF M5

Arkadaşlar csgo için almak istediğim 2 mouse arasında kaldım. Lütfen bence şöyle böyle demek yerine anlaşılır mantıklı şeyler yazın. Oyun gereği hızlı hareketlerde hangisi daha hassastır benim için asıl önemli olan o.

Hyperx Pulsefire

TUF M5
Asus tuf m5 kullanıyorum,
İyi bir mouse ama 3360 sensörlü bu fare varken alınmaz, zamanında bilseydim bunu tercih ederdim.

Omen 600 sensör olarak ikisinden de iyi. Hızlı hareketler için de dolaylı yoldan Omen 600 daha iyi oluyor. Ağırlık merkezi değiştirme gibi bir mevzu da var.

Ha sadece bu 2 mouse arasından konuşuyorsak, Pulsefire daha iyi diye biliyorum.

Omen 600 sensör olarak ikisinden de iyi. Hızlı hareketler için de dolaylı yoldan Omen 600 daha iyi oluyor. Ağırlık merkezi değiştirme gibi bir mevzu da var.

Ha sadece bu 2 mouse arasından konuşuyorsak, Pulsefire daha iyi diye biliyorum.
Ya bu HP'nin mouselarına pek güvenemiyorum Biraz araştırdım vema sanırım gerçekten de iyi bir mouse. Bu mouse'u kullanan var mı acaba? (omen hp 600)

Ya bu HP'nin mouselarına pek güvenemiyorum Biraz araştırdım vema sanırım gerçekten de iyi bir mouse. Bu mouse'u kullanan var mı acaba? (omen hp 600)
Kendim Omen 400 kullanıyorum. Omen 600'den çok bir farkı yok. Buyrun incelemesi:

Cevaplar için teşekkürler sanırım omen 600 alacağım.

Geri