Komando41.
80+ Silver
csgo kapsül 2 TL'ye düştü 10 tane alsam yüksek parada bir item çıkarma şansım varmı
Bol bol stok yapıldı zaten o kapsülden , uzak vade de belki kâr ettirebilircsgo kapsül 2 TL'ye düştü 10 tane alsam yüksek parada bir item çıkarma şansım varmı
Indirim bitmesini beklicem daha pahaliya saticamBen saha semin 570 TL katladim elim ayagim titeio
Şans herkesde dolu dolu olduğundan artık çıkma oranları azaldı. Zamanında benim gibi çıkaranlar köşeyi döndü zaten.
Şans.
Risk ve şans işi, katlayabilirsin de batabilirsin de. Ben 1 tane açtım meraktan, 2tlye 29kuruşluk bir çıkartma çıkmıştı şuan daha da düşmüş olabilir değeri.
Ben saha semin 570 TL katladim elim ayagim titeio
Mesaj otomatik birleştirildi:
Indirim bitmesini beklicem daha pahaliya saticam
İleri ki zamanlar için bekletilip, ileride satılırsa kar ettirir. Kapsülleri açarsan da kar edip etmeyeceğini en son hepsini açtığında görmüş olacaksın ama kar etme olasılığın ya da büyük kar etme olasılığın düşük tabii ki.
Tamamen şans işi 1 tane açıp altın çıkaranda var 200 tane açıp 1 tane çıkaranda.
Bol bol stok yapıldı zaten o kapsülden , uzak vade de belki kâr ettirebilir
noldubattım
Arkadaşım 7 tane aldı tanesi 2 tl den 2. kapsülde 150 tl lik sticker çıkarttı ama tabi gusül önemli..csgo kapsül 2 TL'ye düştü 10 tane alsam yüksek parada bir item çıkarma şansım varmı
şansın varsa çıkarırsıncsgo kapsül 2 TL'ye düştü 10 tane alsam yüksek parada bir item çıkarma şansım varmı